https://www.youtube.com/watch?v=rrjdchx_cOIMERLIN pisze: faktycznie porzućmy AT![]()
![]()
![]()
![]()
DayTrading: Czwartek 01.03.2018
Re: DayTrading: Czwartek 01.03.2018
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Troche zniesmaczony jestem ale niech mu bedzieMERLIN pisze:Taa a świstak siedzi i zawija pipsyTomasz196407 pisze:Kazimierz S pisze:Na DAX jeszcze pare minut do zamknięcia a wtedy zobaczymy w co pejsy grają....
-- Dodano: 01 mar 2018, 17:05 --
Na moje, jeżeli nie wybije dzisiaj dołka z przed półtora godziny to trzeba zamykać (przynajmniej część) S.
A może nawet otwierać L.
-- Dodano: 01 mar 2018, 17:06 --
Ten dołek to około 50% wzrostów od 6 lutego, ale większość pozostałych europejskich i jankeskich nie spadła nawet tyle.
nie patrze na dax
bo złoto mnie zajeło ale masz racje tylko rozszerz ten poziom fibo nawet do 70.7
Ale tak nawiasem mówiąc to dowiedziałem sie dzis że ta AT to takie Nicfaktycznie porzućmy AT
![]()
![]()
![]()
![]()
EG buy na szczyty

https://www.mixcloud.com/catalin-godean ... by-catago/
- Kazimierz S
- Pasjonat
Nie wiem o co wam chodzi
.
Często gram tak, że nie patrzę wiele na AT, a bardziej na zegarek. Na przykład kiedyś przez wiele tygodni - może kilka miesięcy - codziennie około godziny 6:55 brałem L na eur/pln z ciasnym SL. I bardzo rzadko było by nie wpadło kilkadziesiąt złotych na rozpoczęcie dnia. Nie ważne AT, ani nawet trend - musiał być naprawdę mocny spadkowy by była strata. Ale w skali miesiąca - zysk nieomal gwarantowany.
Zresztą tutaj na forum temat też wielokrotnie się przewijał - przy niewielkiej zmienności są takie pary, które np o godz. 15:00 mają ten sam kurs co poprzedniego dnia o 22:00.

Często gram tak, że nie patrzę wiele na AT, a bardziej na zegarek. Na przykład kiedyś przez wiele tygodni - może kilka miesięcy - codziennie około godziny 6:55 brałem L na eur/pln z ciasnym SL. I bardzo rzadko było by nie wpadło kilkadziesiąt złotych na rozpoczęcie dnia. Nie ważne AT, ani nawet trend - musiał być naprawdę mocny spadkowy by była strata. Ale w skali miesiąca - zysk nieomal gwarantowany.
Zresztą tutaj na forum temat też wielokrotnie się przewijał - przy niewielkiej zmienności są takie pary, które np o godz. 15:00 mają ten sam kurs co poprzedniego dnia o 22:00.

Miód kupuj tylko Polski.
Podaj jakiś link do tego.freakout pisze:Świeżak płacze po 11 demo tysiakach, a prezes TJS dzisiaj 2 miliony do przodu na DAX
Mirek forexu harata melonyfreakout pisze:Świeżak płacze po 11 demo tysiakach, a prezes TJS dzisiaj 2 miliony do przodu na DAX

gdzie można zobaczyć ten live -Zaorskiego, czy tylko dla vip premium

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

- Kazimierz S
- Pasjonat
Jeżeli ktoś planuje grać na tym e/pln rano, to należy pozycję otworzyć przed 7:00 gdy spread jest mniejszy bo Daleki Wschód chodzi, między 7 a 8 spread jest duży, a gdy po 8:00 malał to dopiero ustawiałem SL. 

Miód kupuj tylko Polski.
-
- Fanatyk
Kazimierz S pisze:Nie wiem o co wam chodzi.

może o to
https://www.youtube.com/watch?v=O8_F7a4F3O0
Tomasz196407 pisze:xau imo 1302 równość a i c

Plus jeszcze cyphera ktoś też na złocie wymalował,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kazimierz S
- Pasjonat
To nie Cypherunruhe pisze:Tomasz196407 pisze:xau imo 1302 równość a i c![]()
![]()
Plus jeszcze cyphera ktoś też na złocie wymalował,