ADMIN ... PROSZE NIE BANUJE GOSCIA !!!starywyjadaczfx pisze:Ostatnie minuty na zapisanie się do mojego Institute of Portfolio and Wealth Management of the Future of Earth Money. Rafał Zerowski i Max Idzik już to zrobili. Zapisz się i ty i handluj na wzrostach (long pozyszyn) oraz spadkach (szort pozyszyn)! Sukces jest na wyciągnięcie ręki. Tylko głupiec nie skorzysta! Banki są wystraszone performance Instytutu!
admin. zbanuj mnie i h**!
DayTrading: Poniedziałek 26.02.2018
- harymilloki
- Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 26.02.2018
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Stary wyjadacz brzmi jak dobryfxplayer
-
fx-masters.com
- Bywalec

A dlaczego drodzy forumowicze nie piszą nic o audjpy? Należy nadmienić, że kto zapakował się w piątek o np 19:26 jak ja ma w tej chwili na plus 500 pipsów... xD
a jak sie jeszcze nauczysz pipsy liczyc to juz bedziesz wogole jak goldmanfx-masters.com pisze:A dlaczego drodzy forumowicze nie piszą nic o audjpy? Należy nadmienić, że kto zapakował się w piątek o np 19:26 jak ja ma w tej chwili na plus 500 pipsów... xD
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora