wez chociazby pierwszego z brzegu daxa.Czy ktos tu mocno w nim siedzi{oprocz mnie} Nie. No wiec na kogo to podpucha , przeciesz oni prze ost. dni mocno pracowali nad tym zeby elkowiczow wyploszyc !woj55 pisze:oczywiscie nic na 100 procent na forexsie nie ma. Choc ja rzadko stawiam sl to tutaj mialem b. sprzyjające okolicznosci zeby to zrobic, wiec mam wszystko zabezpieczone i nie moge przegrac ani fenyga. A jak bedzie to zobaczymy bo wiedza tylko Ci w tych wielkich bankach i tutaj to ne jest przypuszczenie ale ONI wiedza to
-- Dodano: 23 lut 2018, 15:10 --
to ze nie jest podpucha , mozna zrozumie w wieloraki sposob. Chociażby to ze wszyscy sie boja i nie wchodza to jest 1 argument za tym ze zarabiac beda duzi.2 Gdyby maiala nadejsc bessa i wywalanie nie byloby tyle ceregieli i takie rzeczy dzieje sie szybciej zanim sie ogarniemy..
DayTrading: Piątek 23.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.02.2018
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
w weekend ta merkel i sitwa wiec poniedzialek moze byc z luka takze zostane raczej bp na dax
wojt
poczatek tyg sam zachecalem ski na dax oczywiscie po podbiciu
chyba od chyba dwoch dni odkrecilem sie
na pisanie ze dopiero spadek to w l-ki
a dlatego ze i rynek w sumie zaczal w gore wiercic to po swieczkach jednak widac i tyle temat
a przynajmniej tak ja uwazam
wojt
poczatek tyg sam zachecalem ski na dax oczywiscie po podbiciu
chyba od chyba dwoch dni odkrecilem sie
na pisanie ze dopiero spadek to w l-ki
a dlatego ze i rynek w sumie zaczal w gore wiercic to po swieczkach jednak widac i tyle temat
a przynajmniej tak ja uwazam
Ostatnio zmieniony 23 lut 2018, 15:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
e tam nie gadaj, szanse są większe niż w lotto 50/50. Pomyśl jak będziesz zarobiony w poniedziałek. Wstajesz i realizujesz. Warto zostawić sell lub long. Któraś zarobiXAB pisze:w weekend ta merkel i sitwa wiec poniedzialek moze byc z luka takze zostane raczej bp na dax

Fibo dobrze rozpisałem, a i tak głupoty porobione. Ostatni trejd taki jak powinien być. Dzis nie mam jakoś wyczucia. Ale fibo dobrze rozciągnięte.. Najpierw myslałem, że od 50% będa zwalać, potem od 76%, a potem wiedziałem zę 88% zaliczą- i to był dobry pomysł. No i to 23% klepneli. Prosta sprawa była w sumie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Drobna uwaga:woj55 pisze:[
wez chociazby pierwszego z brzegu daxa.Czy ktos tu mocno w nim siedzi{oprocz mnie} Nie. No wiec na kogo to podpucha , przeciesz oni prze ost. dni mocno pracowali nad tym zeby elkowiczow wyploszyc !
zwierzynę sie wabi , nie płoszy.
Z płoszenia pożytku nie ma.
( a jesli juz to jedynie po to zeby przegnac na okreslone miejsce. Znacznie trudniej i sie nie opłaca, lepiej zanęcić.)
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
moim zdaniem dax na najbliższy czas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli?Pan Cogito pisze:moim zdaniem dax na najbliższy czas

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
A wiecie co ?
weekend zacząłem i pije whisky z "filiżanki " bo od tego one są zeby ich uzywać , a nie czekać czy sie jakaś kreskowana franca zrealizuje , bo moze tam nie ma filiżanki a jest trójkąt albo diament albo kiln zwyżkujący lub zniżkujący albo jakaś inna qurwa przez którą trace cenny czas gapiąc sie w ekran ....
do nastepnego ... zielonych pipenów

ps. ktoś już kiedyś wrzucał tego linka ( dodałem go do ulubionych
) , ale "treść artystyczna" jest w sam raz na weekend 
https://www.youtube.com/watch?v=vAqPeOUCfyw
weekend zacząłem i pije whisky z "filiżanki " bo od tego one są zeby ich uzywać , a nie czekać czy sie jakaś kreskowana franca zrealizuje , bo moze tam nie ma filiżanki a jest trójkąt albo diament albo kiln zwyżkujący lub zniżkujący albo jakaś inna qurwa przez którą trace cenny czas gapiąc sie w ekran ....
do nastepnego ... zielonych pipenów

ps. ktoś już kiedyś wrzucał tego linka ( dodałem go do ulubionych

https://www.youtube.com/watch?v=vAqPeOUCfyw
Ostatnio zmieniony 23 lut 2018, 16:04 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
spadek, sellxhDog pisze:Czyli?Pan Cogito pisze:moim zdaniem dax na najbliższy czas