DayTrading: Piątek 23.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.02.2018
Jeśli mowa o trójkątach to na rzeźniku macie mały trójkącik.. ale i tak jest niegrywalne.. Ps. Indeksy zapowiadają się dziś konsolowo . Graqm tylko 0,1L dla sportu.
-- Dodano: 23 lut 2018, 09:36 --
To może byc taka konsola:
-- Dodano: 23 lut 2018, 09:38 --
A DAXa mam tak dziś rozrysowanego:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ładnie sie wypełniła luka na daxie
Juz mozna wychodzic na śniadanie 

Ostatnio zmieniony 23 lut 2018, 09:54 przez Kapelusz, łącznie zmieniany 1 raz.
ja juz znowu lkuje od 12445 zaczalem a co tam to tylko 0.05majkel79 pisze:Gratulacje za daxa, poszło w Twoją stronę zwłaszcza luką, teraz zobaczymy czy wyjdą ponad świeczki z 16 lutego, jak na razie igła z igłą.XAB pisze:o 8godz pkb niemiec potem kolo 11-- Inflacja bazowa HICP dzis piatek moze cos mocniej zamieszaja wreszcie bo nuda
na tym edku tylko skalp na 30 pip
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a ja daxa takŚwieżak44 pisze:Jeśli mowa o trójkątach to na rzeźniku macie mały trójkącik.. ale i tak jest niegrywalne.. Ps. Indeksy zapowiadają się dziś konsolowo . Graqm tylko 0,1L dla sportu.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
jen-yy pisze:a ja daxa takŚwieżak44 pisze:Jeśli mowa o trójkątach to na rzeźniku macie mały trójkącik.. ale i tak jest niegrywalne.. Ps. Indeksy zapowiadają się dziś konsolowo . Graqm tylko 0,1L dla sportu.

The only way is up
Dax pociął palce tym, którzy grali L pod kontynuację ruchu 

The only way is up
edek, h1
respektuje i lolokalne wsparcie z AP oraz lokalny opór po szytach, gdzie wyjdzie tam się wejdzie
na razie czekam
respektuje i lolokalne wsparcie z AP oraz lokalny opór po szytach, gdzie wyjdzie tam się wejdzie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
teraz małe L to można cyknąć....tak myśłeTsunamiPL pisze:Dax pociął palce tym, którzy grali L pod kontynuację ruchu
dobra ... czas odejść od kompa bo nudy i nawet już na znienawidzonego daxa patrze i szukam okazji ... chyba tylko po to żeby stracić ...
może usa rozrusza rynek ... do potem... powodzenia w walce o pipsy

Ostatnio zmieniony 23 lut 2018, 10:26 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja czekam na jeszcze troszke nizejnavik pisze:teraz małe L to można cyknąć....tak myśłeTsunamiPL pisze:Dax pociął palce tym, którzy grali L pod kontynuację ruchu
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki