DayTrading: Piątek 23.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.02.2018
25 pipsów niżej i ja już tylko S bedę widział. Na tomiast 40 pipsów wyżej rzucam sięna L, ale nie zdziwie się że z trejdem trzeba będzie poczekać do poniedziałkuTsunamiPL pisze:Edziu spadamy, bo Tsunami chce zatankować L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Gratulacje za daxa, poszło w Twoją stronę zwłaszcza luką, teraz zobaczymy czy wyjdą ponad świeczki z 16 lutego, jak na razie igła z igłą.XAB pisze:o 8godz pkb niemiec potem kolo 11-- Inflacja bazowa HICP dzis piatek moze cos mocniej zamieszaja wreszcie bo nuda
na tym edku tylko skalp na 30 pip
Nawet nie licz na to, teraz to kazdy by tak chcial.Wiem ze jedyny{oprocz mnie,he he} byles pewien tego ze bedzie przynajmniej 12600 ale nie przetrzymujesz pozycji przez noc.Ja z tym nie mam problemow choc wiem ze to niebezpieczne i dzieki temu siedze na zbozach i daxie.Nie chodzi tu tylko o tą luke na ktorej sie zarabia ale tez zwykle trudno jest po niej wejsc w poz,TsunamiPL pisze:Edziu spadamy, bo Tsunami chce zatankować L
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Jak myslicie ? luka na daxie sie wypełni ? moze by szybką ske zagral?
sorry tsunami, ty pisales o edzie a ja pomylilem i odnioslem sie do daxawoj55 pisze:Nawet nie licz na to, teraz to kazdy by tak chcial.Wiem ze jedyny{oprocz mnie,he he} byles pewien tego ze bedzie przynajmniej 12600 ale nie przetrzymujesz pozycji przez noc.Ja z tym nie mam problemow choc wiem ze to niebezpieczne i dzieki temu siedze na zbozach i daxie.Nie chodzi tu tylko o tą luke na ktorej sie zarabia ale tez zwykle trudno jest po niej wejsc w poz,TsunamiPL pisze:Edziu spadamy, bo Tsunami chce zatankować L
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Dobry
na SP od m15 do H1 znowu widze filiżanke i cene przy lini oporu tzn , że weekend blisko
, chce sie z niej w końcu napić 
na SP od m15 do H1 znowu widze filiżanke i cene przy lini oporu tzn , że weekend blisko

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Dzisiaj rzemieślniczą pracą gonię wczorajsze 41% depo Navika.
O 9:17 jest +2%

The only way is up
TsunamiPL pisze:Dzisiaj rzemieślniczą pracą gonię wczorajsze 41% depo Navika.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2018, 09:24 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Rzemieślnik nie ma szans w artystą forexu, ale będę walczył 2,7%navik pisze:TsunamiPL pisze:Dzisiaj rzemieślniczą pracą gonię wczorajsze 41% depo Navika.
O 9:17 jest +2%takie dni jak wczoraj to w kalendarzu na czerwono znacze jako święto, tak jak niedziele ... no i jednak wiecej jest niedziel niż "moich świąt"

The only way is up