A ja drugi raz się nie dałem zrobić i nie łapałem noży, a wręcz na tym zarobiłem. Jak chcą spadać, to niech spadają..TsunamiPL pisze:Dax zamknięty. Szybko mnie wystaraszyli

A ja drugi raz się nie dałem zrobić i nie łapałem noży, a wręcz na tym zarobiłem. Jak chcą spadać, to niech spadają..TsunamiPL pisze:Dax zamknięty. Szybko mnie wystaraszyli
1,2392 - byłem blizejKermit pisze:edek zgodnie z planem 1.24 zaliczone... I świeczka dzienna oraz układ tygodniowych świec wyglada ładnie prospadkowo
trudne sprawynavik pisze:niech ktoś zgadnie gdzie zamknie sie sp500
trudne ... w tym tygodniu jest tak ,że jak sie za coś wezme i chce zarobić to mieszają jak w kotle...a teraz pytanie : Dlaczego Ja ...Tomasz196407 pisze:trudne sprawynavik pisze:niech ktoś zgadnie gdzie zamknie sie sp500
to masz czas do niedzieli przeanalizować swoje błędynavik pisze:trudne ... w tym tygodniu jest tak ,że jak sie za coś wezme i chce zarobić to mieszają jak w kotle...a teraz pytanie : Dlaczego Ja ...Tomasz196407 pisze:trudne sprawynavik pisze:niech ktoś zgadnie gdzie zamknie sie sp500
o takkk,navik pisze:odp: brak czasu i ... ogromne potrzeby finansowe
Idą chyba do Navikanavik pisze:trudne ... w tym tygodniu jest tak ,że jak sie za coś wezme i chce zarobić to mieszają jak w kotle...a teraz pytanie : Dlaczego Ja ...Tomasz196407 pisze:trudne sprawynavik pisze:niech ktoś zgadnie gdzie zamknie sie sp500
na 2735 mam L i prosze już tam nie wracać!!!!