DayTrading: Środa 14.02.2018
Re: DayTrading: Środa 14.02.2018
no to edek teraz na dol czoc z pukcik
starczy narazie tych podbitek
to co rysowal kermit zaliczone poprosze krotkie abc bo znowu sie z dolcem zapetlilem to taka beznadzieja ale nie lubie
esek na usdpl grac
ale wg zasady ryzykujesz bo ryzyko wpisane jest w forex
starczy narazie tych podbitek
to co rysowal kermit zaliczone poprosze krotkie abc bo znowu sie z dolcem zapetlilem to taka beznadzieja ale nie lubie
esek na usdpl grac
ale wg zasady ryzykujesz bo ryzyko wpisane jest w forex
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dziś na DAX-ie mozna było zarobić majątek. Zaorski pewnie kolejny milion, albo ze dwa wykręcił, a ja tymczasem zamiast zysków -3k straty. Dwa błędy musze jescze wyeliminowac: gonienie ruchu na niezamknietej świecy i podkładanie nogi pod pociąg
PS. Ale jest zasada, ze po takich obsuwach jak o 14:30 zawsze wywalają maksymalnie, bo wszystkie SL-e o 14:30 musiały pęknąć, a o to im głównie chodzi. Dobrze, ze na kontraktach WIG20 zarobiłem własnie biorąc po tej obsuwie na dołku- 420zł. I to w realu. Trochę juz pykam 2-5 kontraktów od paru dni. Na razie na plus. I to w realu!

PS. Ale jest zasada, ze po takich obsuwach jak o 14:30 zawsze wywalają maksymalnie, bo wszystkie SL-e o 14:30 musiały pęknąć, a o to im głównie chodzi. Dobrze, ze na kontraktach WIG20 zarobiłem własnie biorąc po tej obsuwie na dołku- 420zł. I to w realu. Trochę juz pykam 2-5 kontraktów od paru dni. Na razie na plus. I to w realu!
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak takie klikanie na dłuższą metę się źle skończy, i ten rachunek skasujesz prędzej czy późniejŚwieżak44 pisze:Dziś na DAX-ie mozna było zarobić majątek. Zaorski pewnie kolejny milion, albo ze dwa wykręcił, a ja tymczasem zamiast zysków -3k straty. Dwa błędy musze jescze wyeliminowac: gonienie ruchu na niezamknietej świecy i podkładanie nogi pod pociąg![]()
Na razie jestem jeszcze ostrożny. Będę próbował podszlifować jeszcze to skalpowanie. Potrzebuje jeszcze trochę czasu ...i miliona na demo. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Przemek widzisz jak hasło milion działaMERLIN pisze:Świeżak takie klikanie na dłuższą metę się źle skończy, i ten rachunek skasujesz prędzej czy późniejŚwieżak44 pisze:Dziś na DAX-ie mozna było zarobić majątek. Zaorski pewnie kolejny milion, albo ze dwa wykręcił, a ja tymczasem zamiast zysków -3k straty. Dwa błędy musze jescze wyeliminowac: gonienie ruchu na niezamknietej świecy i podkładanie nogi pod pociąg![]()
jak lotto

W piątek jak i dzisiaj najlepszą strategią było kupowanie na giełdach głębokich spadków.
The only way is up
to tak od 0.05 postawilem na farta na dax ske a co tam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Bartomierz
- Pasjonat
Zakończyłem swoją przygodę z eską na usdcad.
Rozglądam się za przygodami z funtem. Sprzedałem eurgbp i liczę że jeszcze uda się wskoczyć w rzeźnika.
Rozglądam się za przygodami z funtem. Sprzedałem eurgbp i liczę że jeszcze uda się wskoczyć w rzeźnika.
BBHMM