DayTrading: Wtorek 06.02.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 07 lut 2018, 00:00

Wzrost
2
25%
Bez zmian
4
50%
Spadek
2
25%

Liczba głosów: 8

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 06.02.2018

Nieprzeczytany post autor: XAB »

TsunamiPL pisze:Szkoda, że spałem w nocy, bo dax l z 11.700 byłby przyjemny :roll:
byl bardzo przyjazny :D moga sobie teraz straszyc krachem
ja poczekam z czesciowka bo czesc oddalem po 12444
ja nie spalem bo mialem jakies lęki o usd/pl cos mi sie wybzduralo ze na tym wywala tez jakis numer a bylo koko spoko :lol:
moglbym pokazac pare wykresow pozycjonowania same arcydziela by wyszly ale zebym ja tak cos umial dluzej wytrzymac to niestety nie potrafie
dobrze ze choc na usd/pl mocno stoje a ta bida nie chce wyjsc z konsoli a tylko dziub wystawia :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 lut 2018, 12:14 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

śmieszy mnie ten spadek na sp500 ;)

rosło rosło wielka miesięczna świeca i nagle zonk ;)
nagle bez powodu (powód dopiszą pismaki później) - jebudut.... :twisted: :twisted:

:D
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

XAB
Fanatyk
Fanatyk

highend kiedys tu pisalismy o tym ze zrobia pierdykniecie w 2-3dni zeby nie wystraszyc tych co na wielkich kresdytach siedza i zapomna ze jakas korekta byla
za duzo hamerykanow po uszy w tych akcjach siedzi by pozwolili na krach tak uwazam
Ostatnio zmieniony 06 lut 2018, 12:16 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

usdchf h1 - w przypadku wybicia zasięg jak na wykresie
https://www.tradingview.com/x/r1eWIRWy/

XAB
Fanatyk
Fanatyk

kermit co z tym ujkiem bo znowu go mam i juz mnie wkurza bo chodza od 109-110
sorki tym razem pozwolili sie kupic po 108.5 nawet :)
czy dalej tak samo moga na ok 107 wyjsc jak i na 111.... :568:

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

XAB pisze:kermit co z tym ujkiem bo znowu go mam i juz mnie wkurza bo chodza od 109-110
sorki tym razem pozwolili sie kupic po 108.5 nawet :)
czy dalej tak samo moga na ok 107 wyjsc jak i na 111.... :568:
u mnie wygląda tak jak wczoraj, a nawet niżej sie go spodziewam w ciągu 1-2 tygodni. Jesli nie zaneguja tego co na h4 to lecimy dalej w dol IMO.
Sadzilem ze wolniej beda spadac. Bede myslal o kupnie w okolicach 106-106.50 dopiero. Tam wypada dolna banda klina z wykresu dziennego i roczne S1

ujek h4
https://www.tradingview.com/x/HXHPW1WC/

ujek dzienny
https://www.tradingview.com/x/r1ObgYR2/

XAB
Fanatyk
Fanatyk

:564: tak wlasnie myslalem ze on jednak w sumie chce w dol tylko go ta zaporowka na 108 cos tam narazie trzyma i wiadomo kiedys przeskocza ale poki nie to slka sie sprawdza i chyba juz z 4ty raz nie mam problemow z lkami
dzieki ?????////bo mialem dzis problem ze znowu za wczesnie lki skracalem ale juz widze ze to byl ich czas
nie wiem czemu ale uparlem sie ze najpierw jednak wyjda w gore by potem te dolki lapac
moze z zachowania edka tak czasowo ?/////// co ty na to
chodzi mi o takie wyjscie na ok 111 i dopiero bomba w dol ?
Ostatnio zmieniony 06 lut 2018, 12:52 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

EURGBP już druga eLka dziś. Ktoś też tam się zapatruje? :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

USD/CHF Może taki scenario
https://s.tradingview.com/x/vHhfT0cA/
big picture - retest lini trendu
https://s.tradingview.com/x/q2tvNqKN/

XAB
Fanatyk
Fanatyk

KERMIT bo moze nie doczytales
chodz mi o to ze po spadku na 108 ,,, w sumie nie zrobili tek korekcinki abc a tylko sznurek w gore zerknij i przemyl
bo to wyjscie nawet na 111 to niczego w sumie nie rozwala ?

Zablokowany