DayTrading: Poniedziałek 05.02.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.02.2018
tylko tak mocno nie graj bo mnie depo obroni ciebie pewnie nie
gram tylko ski na edku i lki na usd/pl reszta mnie nie interesuje
reszta to takie tam skubanko
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kabel - zasięg 1.38 na spokojnie
-- Dodano: pn 05-02-2018, 14:34 --
-- Dodano: pn 05-02-2018, 14:34 --
Przypatrz sięmajkel79 pisze:i ch.. wie czy ty masz sell limit czy buy limitXAB pisze:sens ma kazdy post nawet ten zly zas interpretacja i reakcja to kazdy ma decydowac SAM ?????/////
ujek ciag dalszy
takie tam ble ble ble pykanko i pokaz wejscia w pozycje
z drobniutkim zyskiem
http://wstaw.org/m/2018/02/05/333_1.png

Swoją drogą, rozumiem, że ktoś zamazuje wielkość pozycji, którą otwiera, ale pierwszy raz się spotykam, żeby ktoś wrzucił analizę i zamazał kierunek buy/sell

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
"kto mial zobaczyc juz zobaczyl
http://wstaw.org/m/2018/01/30/222.png"
Takie numery ( dla tych co nie zauważyli : podmiana "obrazka" ) bez reakcjiu admina skutkowac będzie "tylko" tym , ze bedzie nas tu coraz mniej.
http://wstaw.org/m/2018/01/30/222.png"
Takie numery ( dla tych co nie zauważyli : podmiana "obrazka" ) bez reakcjiu admina skutkowac będzie "tylko" tym , ze bedzie nas tu coraz mniej.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
poprostu nie uwazam za sensowne pokazywanie wielkosci pozycji chyba ze krotko np tobie
i uwazam ze to akurat ma sens
a na obrazku pokazalem kierunek wczesniej go nie bylo
a obrazki mozna zmieniac bo co jak np wrzucisz inny niz piszesz
i uwazam ze to akurat ma sens
a na obrazku pokazalem kierunek wczesniej go nie bylo

a obrazki mozna zmieniac bo co jak np wrzucisz inny niz piszesz

Ostatnio zmieniony 05 lut 2018, 14:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja gram na demo więc depo bez dnaXAB pisze:tylko tak mocno nie graj bo mnie depo obroni ciebie pewnie nie

ehhh na platformie nie ma czegos takiego jak sell limit gdy cena jest powyżej, jest tylko sell stop. To też wiadomo co ma.xhDog pisze:Przypatrz sięmajkel79 pisze:i ch.. wie czy ty masz sell limit czy buy limitXAB pisze:sens ma kazdy post nawet ten zly zas interpretacja i reakcja to kazdy ma decydowac SAM ?????/////
ujek ciag dalszy
takie tam ble ble ble pykanko i pokaz wejscia w pozycje
z drobniutkim zyskiem
http://wstaw.org/m/2018/02/05/333_1.pngOstatnia litera nie została do końca zamazana i wygląda na literę y jak w buy
![]()
Swoją drogą, rozumiem, że ktoś zamazuje wielkość pozycji, którą otwiera, ale pierwszy raz się spotykam, żeby ktoś wrzucił analizę i zamazał kierunek buy/sell

mial eur/dol spadac i spada a o to chodzi
dlatego gramy long na dax do poziomu 12800 myślęXAB pisze:mial eur/dol spadac i spada a o to chodzi
narazie to chocby opor 700-710 potem juz latwiej