przy dolnej bandzie bede szukał L jak nie wybiją dołem, bo i tak zapracowany jestem i na tygodniu brak czasu żeby jakoś sensownie podpatrzec świeczki i pograć
Ja siedzę przez weekend w shortach na kablu bo to jeszcze nie koniec, rzekłbym dopiero początek.TsunamiPL pisze:Ujek po tych spadkach powinien figurę niżej się otworzyć w niedzielę. Zobaczymy
-- Dodano: pt 02-02-2018, 22:59 --
Nie gram ujka na s, ale myślę że to weekendowy pewniak. Siedzę przez weekend w pozycji.
Widziałem już takie akcje wiele razy, w nastepnym tygodniu mocne dolowanie. Na miesiecznym masz az 3 mocne punkty oporu + górna banda kanalu na weekly + fibo ostatnich spadkow. (ten knot dolny sie nie liczy, kazdy broker ma inaczej, jego nie ma, faktyczna najnizsza cena jest tam gdzie pociagnalem fibo)TsunamiPL pisze:Ja kabla raczej będę grał L w dołkach.
Miesięczna świeca styczniowa na kablu ma rozpiętość 9 figur
Nie upieram się. Nie mam na nim nic.Nieśmiertelny Trader pisze:Widziałem już takie akcje wiele razy, w nastepnym tygodniu mocne dolowanie. Na miesiecznym masz az 3 mocne punkty oporu + górna banda kanalu na weekly + fibo ostatnich spadkow. (ten knot dolny sie nie liczy, kazdy broker ma inaczej, jego nie ma, faktyczna najnizsza cena jest tam gdzie pociagnalem fibo)TsunamiPL pisze:Ja kabla raczej będę grał L w dołkach.
Miesięczna świeca styczniowa na kablu ma rozpiętość 9 figur