DayTrading: Piątek 02.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 02.02.2018
Wti H4
spadająca gwiazda w tworzącej się formacji harmonicznej Motyla?
Czy pkt C fibo 88,6 zniesienia odcinka AB oraz spadająca gwiazda, powstrzyma wzrosty?
Ja zakładam koniec wzrostów i spadek do pkt D
spadająca gwiazda w tworzącej się formacji harmonicznej Motyla?
Czy pkt C fibo 88,6 zniesienia odcinka AB oraz spadająca gwiazda, powstrzyma wzrosty?
Ja zakładam koniec wzrostów i spadek do pkt D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie edek L. Boję się tylko, ze wytną mnie o 14:30 i pojadą sami w górę.
The only way is up
- magura2004
- Pasjonat
Albo w niedzielę na luce. Sprzedaż faktów z NiemiecTsunamiPL pisze:U mnie edek L. Boję się tylko, ze wytną mnie o 14:30 i pojadą sami w górę.
JAKIE TO FAKTY BO NIEWIEMmagura2004 pisze:Albo w niedzielę na luce. Sprzedaż faktów z NiemiecTsunamiPL pisze:U mnie edek L. Boję się tylko, ze wytną mnie o 14:30 i pojadą sami w górę.
a tak z ciekawości gdzie się Kermit zgubił?MERLIN pisze:DAX nie daje gwarancji ,tylko poglądowoEU potencjalnie wybicie z flagi ,retest i dalej UP ? przydał by się Kermit by to potwierdzić
Dzięki za rade, dołożyłem jeszcze jedną eskę, a jak pójdzie jeszcze wyżej to dołoże kolejną, a cud sam przyjdziexhDog pisze:Ja bym czekał na cud, dołożył jeszcze ze dwie ski, a potem bym zamkną wszystko na samym szczyciejacek472 pisze:A co dalej ze złotem wg ciebie Merlin, pytam bo siedze z skami od 1305 i dzisiaj dobrałem jeszcze a to dalej rośnie. Gasić czy czekać na cud?

Z kermitem to bylo do przewidzenia i teraz po kolei beda wszyscy jeczec. Ale gdzie ci fachowcy od dax bo taki czytelny ruch a ani slychu ani widu wygranych albo ci od rzeznika ktory leci , leci a tu cisza...?
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
U mnie wskazania są na sprzedaż edka, gbpusd, gold oraz na buy dla usdpln, dax, usdcad
Myślę, że na koniec dnia, lub w poniedziałek to będzie to dobra opcja.Pan Cogito pisze:U mnie wskazania są na sprzedaż edka, gbpusd, gold oraz na buy dla usdpln, dax, usdcad
The only way is up
-
- Fanatyk
Kermit odpoczywa,
i napewno bedzie
woj tu ty tez fachowiec
masz okno dialogowe i pisz
nie patrz na innych
Może póxniej razem sie posmiejemy ale z ciebie He
i napewno bedzie
woj tu ty tez fachowiec