ropa

( az tak dobrej promocji to już chyba nie będzie ...
brac jak dają ...

wsparcie jest z krotkiej na 3,3150 zadne ski wyzej no ok zgoda na 3,3210 ale to tak na plusbyq69 pisze:to napisz gdzie masz esela dla grubej esyEG99 pisze:Oj chyba będzie, więc na tłuste S lepiejbyq69 pisze:usdpln dobre miejsce żeby odpalić grube eLtaniej już dziś nie będzie
nie to żebym namawiał
moj dla longa jest 3,33. zobaczymy na koniec dnia komu pękło
usdpln łopatologicznie w najprostszy sposób, jak ktoś gra ostrożnie to aktualnie mamy pat i wybicie poza kreski to sygnał do wejścia w pozycje
Tak z doświadczenia :Sinus pisze:cześć wam. Jestem w miarę nowy i chciałem się was tutaj podpytać, na jakie wskaźniki zwracacie uwagę, czy w ogóle ich używacie? Tak z doświadczenia co się sprawdza, a co nie?
WitamySinus pisze:cześć wam. Jestem w miarę nowy i chciałem się was tutaj podpytać, na jakie wskaźniki zwracacie uwagę, czy w ogóle ich używacie? Tak z doświadczenia co się sprawdza, a co nie?
szczerze to weszlam dopiero do domu. Ropy nie gram ale zerknejkar pisze:@kk.dreamer
Jak sądzisz nie za szybko chcę skonsumowac?
Tomasz196407 pisze:WitamySinus pisze:cześć wam. Jestem w miarę nowy i chciałem się was tutaj podpytać, na jakie wskaźniki zwracacie uwagę, czy w ogóle ich używacie? Tak z doświadczenia co się sprawdza, a co nie?
wskażniki?
masz od tego tester np w mt4
a bardziej sie wgłebiając w testowanie forex tester
mój system grania zakład tak. Jeżeli obecna h1 zamknie się tak jak teraz to ja zamykam, i odnawiam na reteście.jkar pisze:@kk.dreamer
Jak sądzisz nie za szybko chcę skonsumowac?