natomiast rzeźnik wygląda jakby chciał jakąś głębszą korekte zrobić kto wie może nawet monthly zamknie poniżej 150 i wtedy 140 w lutym hmm
DayTrading: Poniedziałek 29.01.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.01.2018
Nie lubie egzotyków ale akurat dziś długa z okolic 3,325-3,335 na usd/pln wygląda dość atrakcyjnie 

natomiast rzeźnik wygląda jakby chciał jakąś głębszą korekte zrobić kto wie może nawet monthly zamknie poniżej 150 i wtedy 140 w lutym hmm

High Leverage Overtrading 
a w marcu i kwietniu?

Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
o marcu ?
a moze bedzie juz wtedy 5tka na eur/dol albo rynek zrobi gleboka 4 bo na to wlasnie dzis nikt ani nie liczy ani tego nie zauwaza i z drugiej strony tez patrzac ja jakos nie bardzo widze ze niby 4 falka ma trwac krociutko
jesli 3ke kroili dluzej niz pol roku jest 1 problem czy na 1,2537 to juz 3ka ?????/
ale tak mozna przynajmniej narazie zakladac

a moze bedzie juz wtedy 5tka na eur/dol albo rynek zrobi gleboka 4 bo na to wlasnie dzis nikt ani nie liczy ani tego nie zauwaza i z drugiej strony tez patrzac ja jakos nie bardzo widze ze niby 4 falka ma trwac krociutko
jesli 3ke kroili dluzej niz pol roku jest 1 problem czy na 1,2537 to juz 3ka ?????/
ale tak mozna przynajmniej narazie zakladac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Noo, a ja sobie wyznaczyłem golda 1385 na 10 lutegoTsunamiPL pisze:Żeby edek domknął lukę na 1.07xx potrzeba wg. mnie 4 miesięcy.
Nie mówię, że edek tam zmierza, a jedynie uważam, że tyle czasu będzie mu potrzeba, gdy zechce ją domknąć
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
						Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Piękne spadkowe zachowanie ceny na edku. 0 odbicia, tylko powolne mielenie w dół.

The only way is up
wlasnie taka sytuacje wczesniej opisywalem , ze ed bedzie spadal a kangur nie i do korety wiekszej nie dojdzie

Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Jak $ się umocni, to wszystko zleciwoj55 pisze:wlasnie taka sytuacje wczesniej opisywalem , ze ed bedzie spadal a kangur nie i do korety wiekszej nie dojdzie
The only way is up
czasem slonce swieci w deszcz i gra pod TZW prad pieknie wychodzi 
bo co a bo mial edek przeciez

rosnac ?????????? a dolar byc po 3 zeta 
ja pisalem wyraznie dolce mam i edka z gory tez mam

bo co a bo mial edek przeciez
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ahoj przygodo!
Zarabiacie?... czy jak zawsze?

-- Dodano: 29 sty 2018, 17:23 --

Zarabiacie?... czy jak zawsze?
-- Dodano: 29 sty 2018, 17:23 --
Brawo Ty.XAB pisze:czasem slonce swieci w deszcz i gra pod TZW prad pieknie wychodzi
bo co a bo mial edek przeciez![]()
![]()
rosnac ?????????? a dolar byc po 3 zeta
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Koniec na dzisiaj. Zarobiony jestem, zbieram na Włoszkę  

The only way is up