Nawet nie wiesz jakbym chciał żeby to się spełniło.Kermit pisze:IMO zaczynamy zjazd. Nie bede zaskoczony jak edek dzis zamknie dzien ponizej 1.24...
ujek klin na h1 - zasieg 109.50 w przypadku wybicia
DayTrading: Czwartek 25.01.2018
Re: DayTrading: Czwartek 25.01.2018
Oby... Bo ciała dałem. Trochę nieopatrznie dałem L na Edku i się przejechałem. Jestem 3,5 tysiąca na minusie a ostatnio taki fajny zarobek wpadł. Depo jeszcze trzyma ale jak do jutra nic się nie zmieni to zamykam ze stratą.Kermit pisze:IMO zaczynamy zjazd. Nie bede zaskoczony jak edek dzis zamknie dzien ponizej 1.24...
Shorta. Sl +2 na plus ustawiony czyli 2 pkt poniżej tego co wziąłemMarioDM pisze:TsunamiPL pisze:Jakby coś to mam s na S&P z dzisiaj z 2852To Ty longa chyba wziąłeś, bo przy szorcie to SL na 2854.TsunamiPL pisze:ustawiam sl na +2 czyli na 2850
Albo co najmniej 100-200pkt albo +2

The only way is up
Już rozumiem. Przestawiłeś SL na BE.TsunamiPL pisze:
Shorta. Sl +2 na plus ustawiony czyli 2 pkt poniżej tego co wziąłem
Jesteś wielki.
Powinieneś wszystkim podpowiadać co i jak, to może byśmy zostali forum milionerów

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Do eurgbp long dokladam jeszcze gbpchf short wlasnie teraz kiedy wszyscy zaczynają sie modlić o powrót edka i usdchf... rozwala Mnie ta technika. SL ludzie SL...
BTW Zaczyna mnie już wkurzać to ostentacyjne lekceważenie fundamentów przez dużą spekułkę.
Tydzień temu biłem pianę, że na ropie pokaże się wzrost zapasów. Nie trafiłem z tym, ale w tym tygodniu okazało się, że zapasy ropy zmniejszyły się już stosunkowo niewiele, za to mocno skoczył zapas benzyny. Nie wiem - może urząd fałszuje dane - bo coś mi nie gra w tych danych o zapasach. Tak czy siak w kolejnym tygodniu zapasy ropy wzrosną już wyraźnie, jak sądzę, a mimo to, po wczorajszych danych pojechali z WTI prawie 2 dolce do góry. Jak mnie to wkurza !!!
Tydzień temu biłem pianę, że na ropie pokaże się wzrost zapasów. Nie trafiłem z tym, ale w tym tygodniu okazało się, że zapasy ropy zmniejszyły się już stosunkowo niewiele, za to mocno skoczył zapas benzyny. Nie wiem - może urząd fałszuje dane - bo coś mi nie gra w tych danych o zapasach. Tak czy siak w kolejnym tygodniu zapasy ropy wzrosną już wyraźnie, jak sądzę, a mimo to, po wczorajszych danych pojechali z WTI prawie 2 dolce do góry. Jak mnie to wkurza !!!
Trust no bit**es.
Moja zasada to brać po kilka-kilkanaście pkt. Po prostu jest wyższe prawdopodobieństwo zarobku niż czekanie na ruch na dziesiątki, setki pipsów.MarioDM pisze:Już rozumiem. Przestawiłeś SL na BE.TsunamiPL pisze:
Shorta. Sl +2 na plus ustawiony czyli 2 pkt poniżej tego co wziąłem
Jesteś wielki.
Powinieneś wszystkim podpowiadać co i jak, to może byśmy zostali forum milionerów
Dzisiaj powalczę o więcej. Zobaczymy. Tracę już tylko "utracone przychody"

The only way is up
Ja to oczywiście rozumiem. Od dwóch miesięcy próbuję rozpisać strategie DT opartą na wykresie H1 i z przykrością muszę przyznać, że poza edkiem i daxem, na pozostałych instrumentach bardziej opłaca się grać w średnim terminie w oparciu o wykres D1 niż trzepać na H1 czy H4. Edek i Dax to oczywiście też przy założeniu niskiego spreadu.TsunamiPL pisze:
Moja zasada to brać po kilka-kilkanaście pkt. Po prostu jest wyższe prawdopodobieństwo zarobku niż czekanie na ruch na dziesiątki, setki pipsów.
Trust no bit**es.
Dobry
Nie ma to jak wjechać do jakiegoś zadupia „ w górach” gdzie nie ma zasięgu, internetu, dróg , niczego.... (nawet nawigacja nie wie gdzie jest ) .... i przegapić Mariana .
Nie ma to jak wjechać do jakiegoś zadupia „ w górach” gdzie nie ma zasięgu, internetu, dróg , niczego.... (nawet nawigacja nie wie gdzie jest ) .... i przegapić Mariana .

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ja to bym się cieszył że nie straciłemnavik pisze:Dobry