I obligacje niemieckie spadają.TsunamiPL pisze:
Draghi maks gołębi. Słucham go i patrzę jak euro sie umacnia a dax spada
DayTrading: Czwartek 25.01.2018
Re: DayTrading: Czwartek 25.01.2018
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Taka cisza, pewnie wielu nie może zejść z kibla:]
A ilu zarobiło i zamawia jachty i autablesS pisze:Taka cisza, pewnie wielu nie może zejść z kibla:]
The only way is up
myślicie że usd/pln przekroczy 3.30 tak się zastanawiam bo mam kilka long z 3.49 i trzymać czy zamknąć z stratą....(pytam poważnie bo zależy na co patrzeć....)
Ja mam jeszcze droższe dolary i trzymam, ale jak poleci niżej niż 3,28 to moje depo przejdzie do historii... Każdy decyduje za siebie.oiro pisze:myślicie że usd/pln przekroczy 3.30 tak się zastanawiam bo mam kilka long z 3.49 i trzymać czy zamknąć z stratą....(pytam poważnie bo zależy na co patrzeć....)
Jak edek dojdzie do mojego 1.2660 to usd/pln zleci do około 3.20oiro pisze:myślicie że usd/pln przekroczy 3.30 tak się zastanawiam bo mam kilka long z 3.49 i trzymać czy zamknąć z stratą....(pytam poważnie bo zależy na co patrzeć....)
Możliwe też, że już dzisiaj był szczyt - Draghi gołębi, tak go przynajmniej odebrałem.
The only way is up
czy lt wytrzyma?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Większe spadki na giełdach w tym GPW powinny osłabić złotego.
The only way is up
uwazam ,ze korekta nalezy sie , sam mamL na usd/pln ale do jakiego poziomu i czy to juz dzis ..uj go wieoiro pisze:myślicie że usd/pln przekroczy 3.30 tak się zastanawiam bo mam kilka long z 3.49 i trzymać czy zamknąć z stratą....(pytam poważnie bo zależy na co patrzeć....)