DayTrading: Wtorek 23.01.2018
Re: DayTrading: Wtorek 23.01.2018
tsunami
beda tanczyc w dwie strony takze spoko bo juz zaczeli pozycjonowac sie
beda tanczyc w dwie strony takze spoko bo juz zaczeli pozycjonowac sie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no jak tam Pips , uwierzyles w diament , czy nie?woj55 pisze:
chyba tylko na Bitcoinie ;]
-- Dodano: 23 sty 2018, 21:11 --
bo zobacz jak uwierzyl kangur i kiwi[/quote]
stary nie takie rzeczy negowali ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
nie ma zadnego wyraznego kierunku boby juz walili szczyt na eur/dol a czemu stoja pod 1,23..
a nawet 3pipsa od szczytu nie podeszli
tzn ze tylko leci podpucha
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Długoterminowo to jest trend spadkowy na edku. Także eski powinny dać zarobićXAB pisze:nie ma zadnego wyraznego kierunku boby juz walili szczyt na eur/dol a czemu stoja pod 1,23..

The only way is up
Nie ma ? a tu kto kupował ? sierotka Marysia ?XAB pisze:nie ma zadnego wyraznego kierunku boby juz walili szczyt na eur/dol a czemu stoja pod 1,23..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
boby to masz w nosie analfabeto dlatego stoją pod 1,23XAB pisze:nie ma zadnego wyraznego kierunku boby juz walili szczyt na eur/dol a czemu stoja pod 1,23..

Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości
To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości
A CO INDEX DOLARA JEDZIEMY DO 88,60--- 88,50 czy cos sie zmienilo
Lubie zaglądać na to forum , bo ile bym kasy nie przegrał na fx, to zawsze znajdzie sie jakiś post , który mi poprawi humor
ps. dzis jestem na plusie , więc nie trzeba nic poprawiać ... a śmiech to zdrowie

ps. dzis jestem na plusie , więc nie trzeba nic poprawiać ... a śmiech to zdrowie

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
no to zdradz nam ktory to...navik pisze:Lubie zaglądać na to forum , bo ile bym kasy nie przegrał na fx, to zawsze znajdzie sie jakiś post , który mi poprawi humor![]()
ps. dzis jestem na plusie , więc nie trzeba nic poprawiać ... a śmiech to zdrowie![]()
-- Dodano: 23 sty 2018, 22:05 --
mysle ze ten przedostatni,co?
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki