jakos takMERLIN pisze:EU takie moje 2w1
DayTrading: Wtorek 23.01.2018
Re: DayTrading: Wtorek 23.01.2018
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
co do SP500 to jedno jest pewne - indeks wróci (kiedyś) do 2507 - to jest poprzedni poziom oporu ważnego wyznaczego kiedyś jako target na wzrosty...., ktory rozjechali choć było tam zatwardzenie. Co więcej w okolicach 2515 jest niedomknięta luka. Stąd licząc na spadki podałem 2500 (okolice) jako target korekty.
A kiedy to nastąpi? Spodziewaj się niespodziewanego.
A kiedy to nastąpi? Spodziewaj się niespodziewanego.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2018, 20:50 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Myślicie, że tak z miejsca pójdą dalej UP do 2970-2990 okolice? Blisko bardzo...
mamy 2842 i mamy opór... oj mamy. Ale to nie miejsce na wielką zwałę, co najwyżej na korektę
na wykresie widać, że poziom F261.8 dłuuugo się bronił jako opór. Miesiącami.
mamy 2842 i mamy opór... oj mamy. Ale to nie miejsce na wielką zwałę, co najwyżej na korektę
na wykresie widać, że poziom F261.8 dłuuugo się bronił jako opór. Miesiącami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2018, 21:01 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
SPOKOEG99 pisze:Jak zwykle próba udowadniania czegoś, największym wrogiem każdego z nas, jesteśmy my samiXAB jeżeli chodzi o usd/pln raczej odwrotny kierunek na tą chwilę, więc dalej short trzyma według mnie, także polecam wziąć taką opcję pod uwagę, bądż hedge dla bezpieczeństwa. Sam na uju cisne z szortem i ktoś z kogoś się śmiał, że 101 widzi, zobaczymy. Powodzenia.
caly czas zakladam ze bedzie spadac dolar jeszcze i do 3 grosze nizej to u mnie wchodze spokojnie w cene kupowania
i pozycjonowania gorzej jak wiecej wtedy tyranie juz na krotkie straty

ajent kosmosu
jesli ci czyjs styl pisania przeszkadza to twoj problem bo nie pisalem przede wszystkim
do ciebie
i sorki ale tu jest forum forex i jak ci nie pasuje to napisz skarge to tego z kosmosu
ha ha ha
kolejny nauczyciel od siedmiu bolesci
i przepraszam ale nie odpowiadam abderytom tego typu ktorzy zamiast komentowac wykres pisza o pupie marynie
aprop duza miala ?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2018, 21:08 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kangur orgr
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
chyba tylko na Bitcoinie ;]TsunamiPL pisze: A za rogiem czai się niedźwiedź
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
no jak tam Pips , uwierzyles w diament , czy nie?PipsKong pisze:chyba tylko na Bitcoinie ;]TsunamiPL pisze: A za rogiem czai się niedźwiedź
-- Dodano: 23 sty 2018, 21:11 --
bo zobacz jak uwierzyl kangur i kiwi
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
tro do tego z kosmosu????????/XAB pisze:SPOKOEG99 pisze:Jak zwykle próba udowadniania czegoś, największym wrogiem każdego z nas, jesteśmy my samiXAB jeżeli chodzi o usd/pln raczej odwrotny kierunek na tą chwilę, więc dalej short trzyma według mnie, także polecam wziąć taką opcję pod uwagę, bądż hedge dla bezpieczeństwa. Sam na uju cisne z szortem i ktoś z kogoś się śmiał, że 101 widzi, zobaczymy. Powodzenia.
caly czas zakladam ze bedzie spadac dolar jeszcze i do 3 grosze nizej to u mnie wchodze spokojnie w cene kupowania
i pozycjonowania gorzej jak wiecej wtedy tyranie juz na krotkie straty
ajent kosmosu
jesli ci czyjs styl pisania przeszkadza to twoj problem bo nie pisalem przede wszystkim
do ciebie
i sorki ale tu jest forum forex i jak ci nie pasuje to napisz skarge to tego z kosmosu
ha ha ha
kolejny nauczyciel od siedmiu bolesci
i przepraszam ale nie odpowiadam abderytom tego typu ktorzy zamiast komentowac wykres pisza o pupie marynie
aprop duza miala ?
a tak swoja droga
czy tez przy swoich dzieciach mowisz o d...pie i o trabie
i jak taki tekst mozna okreslic
chamstwo potegujace
bo ani ja twoj kumpel ani koles bys mnie ocenial i obrazal

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Myślę, że do 13:45 w czwartek s na edku będzie grane.
The only way is up