Może niech to zlecenie .... ? wywalą:)highend pisze:Sp500 w hiperboli wywali opór Karnaka i może na 2950 sie zatrzyma. To jest morderca eSek. Ale do tych 2950 mogliby jakiś zygzak narysować.. heh.
... bo to już pracuje:
Może niech to zlecenie .... ? wywalą:)highend pisze:Sp500 w hiperboli wywali opór Karnaka i może na 2950 sie zatrzyma. To jest morderca eSek. Ale do tych 2950 mogliby jakiś zygzak narysować.. heh.
Witam widze ze zmieniles zdanie --- a mialo byc SPOKO >HEJhighend pisze:Sp500 w hiperboli wywali opór Karnaka i może na 2950 sie zatrzyma. To jest morderca eSek. Ale do tych 2950 mogliby jakiś zygzak narysować.. heh.
Razem ...EG99 pisze:Jak zwykle próba udowadniania czegoś, największym wrogiem każdego z nas, jesteśmy my samiXAB jeżeli chodzi o usd/pln raczej odwrotny kierunek na tą chwilę, więc dalej short trzyma według mnie, także polecam wziąć taką opcję pod uwagę, bądż hedge dla bezpieczeństwa. Sam na uju cisne z szortem i ktoś z kogoś się śmiał, że 101 widzi, zobaczymy. Powodzenia.
,,, mądre słowa...EG99 pisze:Tak w ogóle, to para usd/pln jest tak dynamiczna, najprawdopodobniej z tygodniowym wyprzedzeniem nam trend pokaże, według mojego doświadczenia.
Dla Ciebie wszystko - szczena opada, możesz się stosownie odezwać.jkar pisze:No to jesli jaszcze NasdaK tak pokazesz...karnak pisze:DJIA, S&P:
to wiadomo...
stosownie się odezwę...
Kra... kra ...kra
Gold... 70 pips up ( gwarant)
ale nie kazdemu
wybił 2809 i wyleciał znowu w kosmos. Opór był, ale puścił. Teraz Karnak pokazuje opór... w takim trendzie pewnie też go wywali. I zacznie spadać kiedy nikt się nie będzie spodziewał. Tak jak z BTCdoktorek pisze:Witam widze ze zmieniles zdanie --- a mialo byc SPOKO >HEJhighend pisze:Sp500 w hiperboli wywali opór Karnaka i może na 2950 sie zatrzyma. To jest morderca eSek. Ale do tych 2950 mogliby jakiś zygzak narysować.. heh.
tak na logike to nie powinni z marszu przebic, powinni zawrocickarnak pisze:Dla Ciebie wszystko - szczena opada, możesz się stosownie odezwać.jkar pisze:No to jesli jaszcze NasdaK tak pokazesz...karnak pisze:DJIA, S&P:
to wiadomo...
stosownie się odezwę...
Kra... kra ...kra
Gold... 70 pips up ( gwarant)
ale nie kazdemu![]()
![]()
Ten wykres przemawia lepiej niż tysiąc słów - prawdziwa apteka, ale czy zawrócą tego nie wiem - zobaczymy:
Kra... kra ... krakarnak pisze: Dla Ciebie wszystko - szczena opada, możesz się stosownie odezwać.![]()
![]()
Ten wykres przemawia lepiej niż tysiąc słów - prawdziwa apteka, ale czy zawrócą tego nie wiem - zobaczymy: