Myślałem, że trzech. Kerad chyba też w s skoczyłPipsKong pisze:jak uczciwie jak żeś dwóch opitolił traderów ;] i takie to uczciwe ?:)TsunamiPL pisze:
Kong uczciwie zarobiłem
ja już poza rynkiem ;/
nie mam siły się stresować kolejny dzień .........![]()
DayTrading: Wtorek 23.01.2018
Re: DayTrading: Wtorek 23.01.2018
The only way is up
						- 

Nieśmiertelny Trader

To ładnie tam musisz lewarować bez SLPipsKong pisze: nie mam siły się stresować kolejny dzień .........![]()
no nie ukrywam było dla mnie grubo ;/Nieśmiertelny Trader pisze:To ładnie tam musisz lewarować bez SLPipsKong pisze: nie mam siły się stresować kolejny dzień .........![]()
10 lotów
i skoro kurw.... już wyszedłem z gry to teraz pewnie ....
i tak zawsze
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
dlaczeg nie grasz na long term. tak jak sie zawsze przedstawiales?PipsKong pisze:no nie ukrywam było dla mnie grubo ;/Nieśmiertelny Trader pisze:To ładnie tam musisz lewarować bez SLPipsKong pisze: nie mam siły się stresować kolejny dzień .........![]()
10 lotów![]()
![]()
![]()
i skoro kurw.... już wyszedłem z gry to teraz pewnie ....
i tak zawsze![]()
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
nadal gram i nadal się tego trzymam, i to też miał być long term minimum 500 pipsówwoj55 pisze: dlaczeg nie grasz na long term. tak jak sie zawsze przedstawiales?
-- Dodano: wt 23-01-2018, 15:11 --
ale czasami jak przez dwa dni mam + 20 pipsów a po chwili 0, to nie mam na to nerwów i odpuszczam ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
@TsunamiPL
grałem S bo miałem Gartleya
a z pozycji wyskoczyłem na dolnej bandzie i pisałem że lepiej obserwwować Golda na S co dało tez zarobić
teraz zostałem z S na WTI okolice zera czekam na jakiś mały zysk i tez zamykam

a z pozycji wyskoczyłem na dolnej bandzie i pisałem że lepiej obserwwować Golda na S co dało tez zarobić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- 

Nieśmiertelny Trader

Bo nie grasz pozycjami jak do long term tylko jak do DT. Gdybyś grał pozycjami dostosowanymi do zasięgu 500 pestek to byś uniknął stresu a na pewno byłby znacznie, znacznie mniejszy. Gdy gram z SL 10 pestek i te 10 pestek to 1% mojego rachunku to łapiac górkę na edku musiałbym ustawic SL ze 100 pestek co również równało by się 1% Mojego rachunku. Zresztą Edek UPPipsKong pisze:nadal gram i nadal się tego trzymam, i to też miał być long term minimum 500 pipsówwoj55 pisze: dlaczeg nie grasz na long term. tak jak sie zawsze przedstawiales?
-- Dodano: wt 23-01-2018, 15:11 --
ale czasami jak przez dwa dni mam + 20 pipsów a po chwili 0, to nie mam na to nerwów i odpuszczam ....
					Ostatnio zmieniony 23 sty 2018, 15:22 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.

Luz. Tylko sobie żartowałem._Kerad_ pisze:@TsunamiPL
Jak Kong jest na wątku to są jaja na forum.
The only way is up
wiem ze żartowałeś 
Mario Gold chyba słyszał że chcesz grać L i idzie jak rakieta a ja bez pozycji

Mario Gold chyba słyszał że chcesz grać L i idzie jak rakieta a ja bez pozycji
no są jaja ;] mi je urwało a Ty je złapałeś ';'']TsunamiPL pisze:
Luz. Tylko sobie żartowałem.
Jak Kong jest na wątku to są jaja na forum.