DayTrading: Piątek 19.01.2018
Re: DayTrading: Piątek 19.01.2018
FOIL i NIKKEI:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Głosowanie, które miałoby się odbyć w poniedziałek rano, dotyczyć będzie prowizorium obowiązującego do 8 lutego - twierdzi Associated Press. Wcześniej proponowana przez Republikanów data - 16 lutego - została bowiem zakwestionowana przez Demokratów w głosowaniu, jakie odbyło się w sobotę" - dotyczy usa.
Generalnie moim zdaniem na forex wydupczyli wszystkich shorciarzy, którym zamarzyło się zjechanie z górki na indeksach a które to jak widać po zamknięciu piątkowym pobiły kolejne szczyty.Można domniemać że shrotciarze uśredniali stratne pozycje i modlą się o lukę w poniedziałek aby choć trochę zminimalizować bolesną stratę.
Śniegu nawaliło więc czas na nartach pozjeżdżać a Wam też bym radził dupę wysadzić z domu i się przesmrodzić trochę
Generalnie moim zdaniem na forex wydupczyli wszystkich shorciarzy, którym zamarzyło się zjechanie z górki na indeksach a które to jak widać po zamknięciu piątkowym pobiły kolejne szczyty.Można domniemać że shrotciarze uśredniali stratne pozycje i modlą się o lukę w poniedziałek aby choć trochę zminimalizować bolesną stratę.
Śniegu nawaliło więc czas na nartach pozjeżdżać a Wam też bym radził dupę wysadzić z domu i się przesmrodzić trochę

majkel79 pisze:"Głosowanie, które miałoby się odbyć w poniedziałek rano, dotyczyć będzie prowizorium obowiązującego do 8 lutego - twierdzi Associated Press. Wcześniej proponowana przez Republikanów data - 16 lutego - została bowiem zakwestionowana przez Demokratów w głosowaniu, jakie odbyło się w sobotę" - dotyczy usa.

karnak twój cynk ostatni co pokazałeś na eur usd był dobry tylko że sl za nisko bo sam wszedłem w podobnym czasie i w nocy cień tylko został, który zdjął mi sl i pozycja na minusie. Poszli w dół całkiem ładnie,karnak pisze:majkel79 pisze:"Głosowanie, które miałoby się odbyć w poniedziałek rano, dotyczyć będzie prowizorium obowiązującego do 8 lutego - twierdzi Associated Press. Wcześniej proponowana przez Republikanów data - 16 lutego - została bowiem zakwestionowana przez Demokratów w głosowaniu, jakie odbyło się w sobotę" - dotyczy usa.
Śniegu nawaliło więc czas na nartach pozjeżdżać a Wam też bym radził dupę wysadzić z domu i się przesmrodzić trochę![]()
![]()

-- Dodano: 21 sty 2018, 10:52 --
dobra lecę, żonka już narty smaruje

masz 100% racjimajkel79 pisze:Generalnie moim zdaniem na forex wydupczyli wszystkich shorciarzy, którym zamarzyło się zjechanie z górki na indeksach a które to jak widać po zamknięciu piątkowym pobiły kolejne szczyty.Można domniemać że shrotciarze uśredniali stratne pozycje i modlą się o lukę w poniedziałek aby choć trochę zminimalizować bolesną stratę.

jak będzie w końcu korekta na sp500 i lawina w dół to 95% graczy będzie patrzyło z boku i będą łapali longi i znowu tracili
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
a ja mysle ze czasy rozwalania depo to przeszlosc i tylko poczatkujacy lub szalency w ten sposob traca ze graja na cala kase
trzymajac sie zasad opierajac sie nawet na 1 czy 2 wskaznikach nie ,ma takiej mozliwosci by depo tracic no chyba ze na demo
a ze zwale zrobia na usa to tez pewne jak w banku problem tylko kiedy
czytajac portale wiekszosc widzi tylko w gore no moze jakis lekki spadek ale niby dlaczego
a to jak dowcip o koniu zaladowanym weglem
podejdzie jeszcze ??//
no fakt podejdzie bo musi tylko trzeba mu zalozyc ciemne okulary by nie widzial ile jeszcze musi podejsc
trzymajac sie zasad opierajac sie nawet na 1 czy 2 wskaznikach nie ,ma takiej mozliwosci by depo tracic no chyba ze na demo
a ze zwale zrobia na usa to tez pewne jak w banku problem tylko kiedy
czytajac portale wiekszosc widzi tylko w gore no moze jakis lekki spadek ale niby dlaczego
a to jak dowcip o koniu zaladowanym weglem
podejdzie jeszcze ??//
no fakt podejdzie bo musi tylko trzeba mu zalozyc ciemne okulary by nie widzial ile jeszcze musi podejsc
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Drobna uwaga. Indexy to nie forex a CFD. Sa rynkiem regulowanym w przeciwieństwie do forexmajkel79 pisze:

-
- Fanatyk
Majki ale muszę stwierdzić to takie mówienie po czasie
-aby nie powiedzieć trochę dosadnie ...wanie
BYŁO mineło teraz jest niedziela pierwszy dzień tygodnia i znowu trzeba coś tam pokazać ...
ale mniejsza z tym ja mam tam swoje
-- Dodano: 21 sty 2018, 15:21 --
GU
Kermitowy zasięg zrealizowali z naddatkiem
co dalej??
moze jeszcze raz 3940 i wyjscie z klina dołem

BYŁO mineło teraz jest niedziela pierwszy dzień tygodnia i znowu trzeba coś tam pokazać ...
ale mniejsza z tym ja mam tam swoje
-- Dodano: 21 sty 2018, 15:21 --
Mało cos dzis pisania o wykresach-dobrze że karnak dał i xabKermit pisze:edek m30, h1
https://www.tradingview.com/x/KnFy0i8e/
kabel m30, h1
https://www.tradingview.com/x/LBp5Oc4g/
GU
Kermitowy zasięg zrealizowali z naddatkiem

co dalej??
moze jeszcze raz 3940 i wyjscie z klina dołem
Ujek m5,
zagram krótko z TP ok 110.
SL na poziomie 111.200.
Im bliżej wejdziemy SL tym lepiej.
zagram krótko z TP ok 110.
SL na poziomie 111.200.
Im bliżej wejdziemy SL tym lepiej.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
BTCUSD: