ja mam S na kangurkuhighend pisze:Sp500 - Panie i Panowie, buja się i buja.... chyba na spadki poczekamy do przyszłego tygodnia?
Ktoś zostawia S na weekend?

ja mam S na kangurkuhighend pisze:Sp500 - Panie i Panowie, buja się i buja.... chyba na spadki poczekamy do przyszłego tygodnia?
Ja. A jest jakieś ryzyko ?highend pisze:Sp500 - Panie i Panowie, buja się i buja.... chyba na spadki poczekamy do przyszłego tygodnia?
JestTsunamiPL pisze:Ja. A jest jakieś ryzyko ?highend pisze:Sp500 - Panie i Panowie, buja się i buja.... chyba na spadki poczekamy do przyszłego tygodnia?
Ktoś zostawia S na weekend?![]()
Trójka hossy/bessy to formacja kontynuacji trendu. Imho, jedna ze skuteczniejszych formacji świecowych.Tomasz196407 pisze:GJ imo trójka bessy h4
tak jak GJnavik pisze:Dobry.
Sp 500 wyglada jakby chciał jeszcze dzis zrobić nowy max i na tym nowym maxie sie zamknąć ( H4) zreszta na h 1 i m30 wyglada tak samo wzrostowo![]()
Nie maja umiaru ... czy jak ....
Znowu straciłem tydzień życia na prace i mnóstwo szans na zarobek / stratę na fx .Tomasz196407 pisze:tak jak GJnavik pisze:Dobry.
Sp 500 wyglada jakby chciał jeszcze dzis zrobić nowy max i na tym nowym maxie sie zamknąć ( H4) zreszta na h 1 i m30 wyglada tak samo wzrostowo![]()
Nie maja umiaru ... czy jak ....
zapnij narty troche kasy i z górkinavik pisze:Znowu straciłem tydzień życia na prace i mnóstwo szans na zarobek / stratę na fx .Tomasz196407 pisze:tak jak GJnavik pisze:Dobry.
Nie maja umiaru ... czy jak ....![]()
Tydzień bez grania ... masakra