ehhhh, Twoje "styczne"cajto pisze:A to, co to jest?majkel79 pisze:no właśnie tych "stycznych" brakujeale rysuj jak chcesz aby tylko na koncie przybywało,

moje styczne na przykładzie dax h1
ehhhh, Twoje "styczne"cajto pisze:A to, co to jest?majkel79 pisze:no właśnie tych "stycznych" brakujeale rysuj jak chcesz aby tylko na koncie przybywało,
ale o co chodzi na tym wykresie bo nie wiem nawet jaki to i co toTGV2 pisze:rgr_ek jak cukierek
eu- m30majkel79 pisze:ale o co chodzi na tym wykresie bo nie wiem nawet jaki to i co toTGV2 pisze:rgr_ek jak cukierek
a może i nie ale co tam ładnie idą jestem w usd.jpy i gbp.usdnemoofx pisze:Ja na tym szczycie mam sell powinno go jeszcze poprawić przed spadkiem cenywaller pisze:EURUSD - ostatnia nadzieja na zewnętrzną linię trendu. Jeśli nie - robimy nowe szczyty i trzeba będzie znaleźć miejsce na odwrotkę![]()
https://i.imgur.com/VhfhWKg.jpg
Pozdrawiam serdeczniecajto pisze:@majkel79 - chłopaku, pierwsze cztery styczne są prowadzone po lokalnych ekstremach, zauważ, że żadna z nich nie jest powieszona w powietrzu, trochę niżej, albo wyżej. Są tam, gdzie była cena. Cała reszta (ta w twoich kółkach) to reakcja ceny na linie, nie wiem za bardzo co te kółka mają znaczyć - że cena je przebiła i ci się kanał już nie podoba?! No trudno, dzwoń do bankstery i spekuły, co oni tam odstawiają![]()
Chcesz błysnąć - zastanów się dwa razy, czy aby tombakiem nie świecisz