Witam wszystkich. Wiem, ze "siedza" tu ludzie dziennie lub chociaz przegladaja forum od czasu do czasu. Celem mojego tematu jest znalezienie inwestora, ktory powaznie mysli o powiekszeniu swojego dotychczasowego duzego kapitalu. Nie powiem Ci od kiedy siedze w tym wszystkim bo to nie ma znaczenia. Jedynie moge zapewnic, ze poswiecilem tyle czasu ile Ty nigdy nie poswiecisz. Jezeli poprosisz mnie o pokazanie "statment'u" nie pokaze Ci go. Chcesz to moge wyslac zainteresowanym sygnaly rynkowe, wtedy zobaczysz na czym stoisz i jaka jest rzeczywisctosc. Czego uzywam, jakich narzedzi ? Zadnych. Prawda jest taka, ze wszystkie powinny byc gleboko w smietniku
Jezeli napiszesz, ze jestem kolejnym kretynem, ktory bez "statment'u" moze sobie pomarzyc, mam to w dupie.
Jezeli myslisz, ze rynek chodzi w sposob losowy, mysl tak dalej.
Jezeli myslisz, ze 5% na miesiac z kapitalu to jest cos nadzwyczajnego i niemozliwego w dluzszej perspektywie, tkwij w tym przekonaniu cale zycie.
Pytanie dlaczego sam nie zarobie 1 000 000 ? Nie mam kapitalu wystarczajacego zeby osiagac zyski, ktore pozwola mi wydostac sie z tego gowna wokol, a jedynie wiedze.
Ps Nie mam polskich znakow, stad tez taka forma tekstu.
Pozdrawiam. Lukasz.