VPSy

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
piter321
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: piter321 »

Dzięki kapi
Pozdrawiam
Piter

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

piter321 pisze:Ja założyłem sobie VPSa w US i do FxPro mam 250ms
generalnie vps powinno się stawiać możliwie najbliżej geograficznie serwerów brokera, czyli jak fxpro na servery w UK to wiadomo, ze vps w UK będzie miał o kilka wielkości niższe pingi niż jakikolwiek vps z innego kraju, niezależnie od łącza

piter321
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: piter321 »

kapi pisze:Np. wcześniej pisałem że do admiral markes mam pingi 15-20 ms, ale jak odświeżyłem serwery to złapał jakiegoś z UK i są pingi poniżej 5 ms.
Jak można odświeżyć listę serwerów?
Pozdrawiam
Piter

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: banki7 »

Ja mam spory problem z 3 dg o czym juz wcześniej pisałem. Nie chcą "wypyscic mnie"tzn. nie odpowidaja na emaile w których informuję że juz nie chce ich serwera a mój serwer nadal działa !! Jak uwolnic się od nich, nie można zlikwidowac płatnosci tylko oni sami moga nas rozłączyć.
Co im napisac aby odpi....... i sie odemnie i moich pieniedzy. :twisted: :twisted: :twisted:

ROBERTPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ROBERTPOL »

regulamin ich co na taką stację mówi ?

warunki rezygnacji powinny być opisane.

astra
Pasjonat
Pasjonat

banki7 pisze:Co im napisac aby odpi....... i sie odemnie i moich pieniedzy
zaloguj się do panelu klienta przez www i w dziale biling , w sekcji metody płatności skasuj swoją kartę kredytową. Zadział, aczkolwiek z opóźnieniem jednego m-ca.

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzięki za podpowiedź.
skasowałem moja karte jak i wysłałem im kolejny list o mojej rezygnacji z ich usług. Zobaczymy jak długo bede czekal na odpowiedź i jaka wogóle będzie.

Wracając do tematu VPS lub serwera dedykowanego , szukam czegoś stabilnego juz od dłuższego czasu i jest trudno za rozsądne pieniadze znaleźć . Koszt rzedu 150$ na miesiąc troche mnie odstarsza bo na razie to urzywam go tylko do testów a nie zarabiania kasy. Macie może jakis namiar godny uwagi?
Coraz cześciej juz myslę o podłączeniu u siebie w mieszkaniu jakiegoś laptopa, niskie koszty pradu, dostawca internetu jest spoko niema przerw ani jakichś "konserwacji". moge zrobic sobie podglad przez pulpit zdalny. Moja platforma ma swoje wymagania i trzeba to jakoś załatwic bo czas zacząc zarabiac kasę :twisted:

astra
Pasjonat
Pasjonat

ostatnio polecany (zresztą nie tylko przez mnie) jest swvps- bardzo stabilne serwy a ceny tylko ciut wyższe od 3dg, ale o wiele większa stabilność, możliwość wybrania lokalizacji fizycznej vps :-) i najważniejsze- sami nie pobierają kasy z Twojej karty :-)
www.swvps.com
podaj jaką masz platformę do tradingu ?

ROBERTPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ROBERTPOL »

banki7 pisze:Dzięki za podpowiedź.
skasowałem moja karte jak i wysłałem im kolejny list o mojej rezygnacji z ich usług. Zobaczymy jak długo bede czekal na odpowiedź i jaka wogóle będzie.

Wracając do tematu VPS lub serwera dedykowanego , szukam czegoś stabilnego juz od dłuższego czasu i jest trudno za rozsądne pieniadze znaleźć . Koszt rzedu 150$ na miesiąc troche mnie odstarsza bo na razie to urzywam go tylko do testów a nie zarabiania kasy. Macie może jakis namiar godny uwagi?
Coraz cześciej juz myslę o podłączeniu u siebie w mieszkaniu jakiegoś laptopa, niskie koszty pradu, dostawca internetu jest spoko niema przerw ani jakichś "konserwacji". moge zrobic sobie podglad przez pulpit zdalny. Moja platforma ma swoje wymagania i trzeba to jakoś załatwic bo czas zacząc zarabiac kasę :twisted:
Witam

Napisz maila do czoper@gmail.com u niego możesz coś znaleźć taniego, a do testów wystarczy w zupełności.
Ja ma u niego 2 tygodnie i jest ok jak na razie.

Pozdrawiam Robert

banki7
Stały bywalec
Stały bywalec

Zrobiłem tak jak napisałem.Wziełem stary laptop z zepsutą matryca uruchomilem na innym monitorze i dziła juz 2 dzien jest cichy wogóle go nie słychać parametry ma bardzo dobre a podglad i obsługe mam przez pulpit zdalny.Smiga na razie bez żadnej zawiechy, zresztą podlączyłem go na kablu do routera bez zadnych "udoskonaleń" czas pokaże czy był to dobry wybór.

ODPOWIEDZ