DayTrading: Poniedziałek 15.01.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.01.2018
EU nie będę taki i pokaże co wychodzi z podstawionych zwierzaków ,silnym poziome oporu powinno być 1.2560 analiza niestety z wykresu tygodniowego bo z innego nic by nie było widać 

-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
-
- Fanatyk
No cóż dwóch na jednego(na razie) ale tez szanuje kolegów byków na GJ
oczywiscie zagranie z sl i po wytworzeniu formacji świecowej
oczywiscie zagranie z sl i po wytworzeniu formacji świecowej

Łooo paaanie
to się nam USDPLN spier*** w dół
ktoś wątpi w cel okolice 1.50 na USD/PLN na długi termin? Może Żaba znowu wklei filmik "fantazje"....
korekta UP na pewno będzie i to niejedna, ale ja inaczej tego nie widzę. PLN power

ktoś wątpi w cel okolice 1.50 na USD/PLN na długi termin? Może Żaba znowu wklei filmik "fantazje"....

korekta UP na pewno będzie i to niejedna, ale ja inaczej tego nie widzę. PLN power

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
Przemo ważne jest czyś zarobił Paniehighend pisze:Łooo paaanieto się nam USDPLN spier*** w dół
![]()
![]()
![]()
bo z tego co dajesz to tak jak te twoje zakłady na eu z zabą i innymi
daj konkret w dt
a takie długie to analizy tam masz miejsce, Paniee
na rzeźniku trzeba umieć przyznać się do błędu... chyba że masz nieskończenie duże depo 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
High Leverage Overtrading 

ja watpie i chętnie znowu się z Toba założe tym razem o droższą whisky, że przez najbliższe 4 lata nie zobaczymy tego poziomu. I tym razem nie zrezygnuje z wygranej. Tylko jak mam czekac 4 lata to musi byc trunek z przedziału 1 tys zł w góręhighend pisze:Łooo paaanieto się nam USDPLN spier*** w dół
![]()
![]()
![]()

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Chyba koniec wzrostów edka
Nowy - też coś tak mi się wydaje że na dziennej ładny cień zobaczymy
edek h4
https://www.tradingview.com/x/IBl0pysD/
edek h4
https://www.tradingview.com/x/IBl0pysD/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
jak pln taki bedzie mocny to dla niego pryszczKermit pisze:ja watpie i chętnie znowu się z Toba założe tym razem o droższą whisky, że przez najbliższe 4 lata nie zobaczymy tego poziomu. I tym razem nie zrezygnuje z wygranej. Tylko jak mam czekac 4 lata to musi byc trunek z przedziału 1 tys zł w góręhighend pisze:Łooo paaanieto się nam USDPLN spier*** w dół
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

byq-u masz racje trzeba umieć to