To co napisał, to zainwestował ... Zobaczymy jak się rozwinie? ... Zabezpieczam ...FatCows pisze:152.10Tomasz196407 pisze:GJ na koniec dnia 149.3
-- Dodano: 12 sty 2018, 08:37 --
to rzut okiem pobieznie na wykres ...

To co napisał, to zainwestował ... Zobaczymy jak się rozwinie? ... Zabezpieczam ...FatCows pisze:152.10Tomasz196407 pisze:GJ na koniec dnia 149.3
No dobra. Ale zauważ jaka mocna jest korelacja cenowa. Prawie lustrzane odbicie.FatCows pisze:Pokazuje tylko kreskę rysowaną po fakcie ...Cblondyn pisze: Ok. A o czy w takim razie mówi?
A dlaczego index USD a nie EUR?Cblondyn pisze:No dobra. Ale zauważ jaka mocna jest korelacja cenowa. Prawie lustrzane odbicie.FatCows pisze:Pokazuje tylko kreskę rysowaną po fakcie ...Cblondyn pisze: Ok. A o czy w takim razie mówi?
https://charts.mql5.com/17/227/eurusd-w ... rokers.png
https://charts.mql5.com/17/227/usdidx-w ... kers-2.png
Tolmo otwórz na stooq ale dax nie dy czy innyTolmon_Nika pisze:@ Tomasz
IMO
Ale szczerze to naprawde podobnieFatCows pisze:To co napisał, to zainwestował ... Zobaczymy jak się rozwinie? ... Zabezpieczam ...FatCows pisze:152.10Tomasz196407 pisze:GJ na koniec dnia 149.3
Tomek nie pisz publicznie tego że patrzysz na indeks jena ,bo będą próbowali zrobić z Ciebie głupkaTomasz196407 pisze:Przemo każdy ma swoje zdanie
indeks jena też mi nic nie mówi o jenie a jednak bez niego bym sie nie ruszył
Przemo kiedys z technikiem dyskutowałem tu nt autorytetów w naszej dziedzinie czyli FxMERLIN pisze:Tomek nie pisz publicznie tego że patrzysz na indeks jena ,bo będą próbowali zrobić z Ciebie głupkaTomasz196407 pisze:Przemo każdy ma swoje zdanie
indeks jena też mi nic nie mówi o jenie a jednak bez niego bym sie nie ruszyłZresztą nie ma o czym gadać
? W sensie zajętej pozycji?Tomasz196407 pisze:Ale szczerze to naprawde podobnie
Tolmo otwórz na stooq ale dax nie dy czy innyTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:@ Tomasz
IMO
takFatCows pisze:? W sensie zajętej pozycji?Tomasz196407 pisze:Ale szczerze to naprawde podobnie