Przecież jest, jest ta funkcja jak bylaŚwieżak44 pisze:Potrzebuje znowu paltformę jakiegoś brokera gdzie mogę nakładać indeksy, bo mi Ducascopy tak unowocześnili, ze zniknęla ta funkcja nakładania wykresów.. Jest coś innego, nie MT4 i MT5 bo tam nie działa (ciekawe dlaczego). Musi byc chyba coś na javie..
DayTrading: Czwartek 11.01.2018
Re: DayTrading: Czwartek 11.01.2018
-
- Maniak
i to wcale nie musi być koniec, jutro będzie wiadomoTomasz196407 pisze:Taa jak robią ruch to leci b.konca???
zrobili swoje 3% konta i wyszli a Ty wchodź jutro na korekcie wezma twoje demo

Ostatnio zmieniony 11 sty 2018, 17:45 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Sam sie wychujałeś. Było trzymać ręce pod dupą i czekać na S dopiero pod dołkiem, albo po korekcie, ale tak to będzie jak w twoim systemie jedynie złudzenia generują sygnały do otwarcia pozycji.Świeżak44 pisze:Wychujali mnie znowu.. -2,5k fatalne wejscie. DAX miał spadać, a zaczął rosnąć od razu jak wszedłem. Łapanie ruchu tak się tu kończy... Skad miałem wiedzieć , że właśnie wtedy zawrócą??? Może po fibo 38%?
-- Dodano: 11 sty 2018, 17:16 --
Nie wiem co mnie podkusiło..
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
to nie złudzenie a życzeniowość jest podstawowym błędem nowicjuszyxhDog pisze:Sam sie wychujałeś. Było trzymać ręce pod dupą i czekać na S dopiero pod dołkiem, albo po korekcie, ale tak to będzie jak w twoim systemie jedynie złudzenia generują sygnały do otwarcia pozycji.Świeżak44 pisze:Wychujali mnie znowu.. -2,5k fatalne wejscie. DAX miał spadać, a zaczął rosnąć od razu jak wszedłem. Łapanie ruchu tak się tu kończy... Skad miałem wiedzieć , że właśnie wtedy zawrócą??? Może po fibo 38%?
-- Dodano: 11 sty 2018, 17:16 --
Nie wiem co mnie podkusiło..
to banki pokaza super stope zwrotu na akcjach jak tak leszcza na indexach ... mialem , nadzieje na korekte wg 2549 wg h1 ale cos mi dzis pojechali za wysoko
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Indeks Dolara nadal broni Gartleya i 1do1 ,nieutrzymanie wsparcia grozi pogłębieniem dołka ,jak się uprą nawet Crab wchodzi w grę jako max formacji,po drodze jeszcze luka czeka na domknięcie 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2018, 18:24 przez MERLIN, łącznie zmieniany 2 razy.
- F-You Money
- Pasjonat
a nie możesz używać tej na tradingview i nakładać wykresy?Świeżak44 pisze:Potrzebuje znowu paltformę jakiegoś brokera gdzie mogę nakładać indeksy, bo mi Ducascopy tak unowocześnili, ze zniknęla ta funkcja nakładania wykresów.. Jest coś innego, nie MT4 i MT5 bo tam nie działa (ciekawe dlaczego). Musi byc chyba coś na javie..
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
-
- Fanatyk
Fajne określenia
złudzenia i życzeniowość
jedno i drugie towarzyszy chyba wszystkim
a zresztą przypominają mi sie posty pewnego "super usera" tu
dlatego .... (nie wywoływać wilka ...)
to taka mała uwaga po za dt prosze nie mieć mi za złe
Swieżak odhaczasz te warstwy i dalej masz
złudzenia i życzeniowość
jedno i drugie towarzyszy chyba wszystkim

a zresztą przypominają mi sie posty pewnego "super usera" tu
dlatego .... (nie wywoływać wilka ...)
to taka mała uwaga po za dt prosze nie mieć mi za złe
Swieżak odhaczasz te warstwy i dalej masz
-
- Pasjonat
edek d1
więcej w danym temacie u John`a J. Murphy`ego
więcej w danym temacie u John`a J. Murphy`ego

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.