pożyjemy zobaczymywoj55 pisze:zarowno kangur jak i kiwi ostro do gory jeszcze dzis
DayTrading: Środa 03.01.2018
Re: DayTrading: Środa 03.01.2018
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Bowoj55 pisze:zarowno kangur jak i kiwi ostro do gory jeszcze dzisKermit pisze:kangur możliwy podwójny szczyt na h1 i h4

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
estetyka wykesu plus obserwacja scisla przebiegu notowan, siedze w tym od polowy grudnia
-- Dodano: 03 sty 2018, 15:43 --
oczywiscie do 20 bedzie bujac
-- Dodano: 03 sty 2018, 15:43 --
oczywiscie do 20 bedzie bujac
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

woj55 pisze:estetyka wykesu plus obserwacja scisla przebiegu notowan, siedze w tym od polowy grudnia
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- F-You Money
- Pasjonat
woj już brakuje miejsca na półce do układania tych figur, a jak nie doczekają 20stej i kolejna figura?woj55 pisze:zarowno kangur jak i kiwi ostro do gory jeszcze dzisKermit pisze:kangur możliwy podwójny szczyt na h1 i h4
bez namysłu, bez hamulca, w niebo

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
w zasadzie to powinienem najpierw wkleic wykres(np. zaby) a pozniej pisac to co napisalem ale ty i tak nie pojalbys o czym mowa..
-- Dodano: 03 sty 2018, 15:55 --
to bylo do XAB
-- Dodano: 03 sty 2018, 15:55 --
to bylo do XAB
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Kiwi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
moje wczorajsze wróżby na g/j o poziomach 151,50 - 20 pewnie sie dzis sprawdzą , pytanie czy na tym koniec ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Na Daily szykuje się objęcie bessynavik pisze:moje wczorajsze wróżby na g/j o poziomach 151,50 - 20 pewnie sie dzis sprawdzą , pytanie czy na tym koniec ?