DayTrading: Piątek 29.12.2017
-
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 29.12.2017
Dobrego Nowego Roku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

-
- Fanatyk
wzajemnie tolmo,Tolmon_Nika pisze:DAX TD IMO![]()
dobrego dnia
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 08:56 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Maniak
Dziękuję TomaszTomasz196407 pisze:
wzajemnie tolm
pzdr
pamiętam , automatycznie jest poprawiany
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 09:19 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie

E/J pod DT - od bandy do bandy, teraz liczę na przełamanie dołem, chyba że jeszcze podskoczą na xxx90.
Czy na USD/CHF może być odwrócona filiżanka?
filizanka jest formacja kontynuacjigrab pisze:Czy na USD/CHF może być odwrócona filiżanka?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zgadzam się. Prostokąt to mi bardziej przypomina. Konsola. Ale jak zwał tak zwał. Do zagrania L może być okazja. A jesli fake to Scajto pisze:Ostrożnie z tą flagą - u mnie oscylujemy wokół górnej bandy, przebicia jeszcze nie było. Poza tym, bardziej jest to prostokąt / klin, niż flaga - brak drzewca, które jest zasięgiem.Kermit pisze: eurjpy dzienny - wrzucałem kilka razy. Wybita flaga, Cel jak na wykresie
https://www.tradingview.com/x/VsnK60kN/

Tak to juz jest, że zawsze jest dylemat. Niemniej poziom ceny w istotnym miejscu bo może zdecydować czy spadamy czy rośniemy nadal.
-- Dodano: pt 29-12-2017, 9:45 --
Nie wiem czy to jest filiżanka (nigdy nie grałem) ale formacja 1-2-3 na pewnograb pisze:Czy na USD/CHF może być odwrócona filiżanka?

A czemu jeśli można zapytać?Pan Cogito pisze:Proponuję opuszczać longi na edku
VSA
Pierwszy garb nazwij spodkiem ( i masz zgodnosc z Murphym str.128) ,... a dalej to już masz z górki ( i nawet filiżanka jako kontynuacja).grab pisze:Czy na USD/CHF może być odwrócona filiżanka?
dla jasnosci: Analiza Techniczna - John J. Murphy 1995 ( Wtedy z pod lady - 1/3 pensji / własciwie to chyba nawet "bazar pod pajacem" )
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 09:58 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.