Wszystko Tomaszu zależy ile pip chcesz ugraćTomasz196407 pisze:xab przynajmniej z Tobą mozna pogadać,XAB pisze:malo
to L na tym dax czy es,
bo ja taki swieżak jestem i nie wiem

jeżeli poniżej 20 to nie ja

Wszystko Tomaszu zależy ile pip chcesz ugraćTomasz196407 pisze:xab przynajmniej z Tobą mozna pogadać,XAB pisze:malo
to L na tym dax czy es,
z daxem jest zawsze to samo 1000 minus ladnie zabrzmialobyXAB pisze:pod to jesli to gram ale ja BPTomasz196407 pisze:xab przynajmniej z Tobą mozna pogadać,XAB pisze:malo
to L na tym dax czy es,
http://wstaw.org/h/e7638c4dcbd/
A Z FORMACJI TO PRZYNAJMNIEJ NA TERAZ JEST SPADKOWO SZCZYT KOREKTA PODEJSCIE W KIERUNKU SZCZYTU I SPADEK zas na glebokie poziomy a to musialbym popatrzec ale dlugofalowo to chyba wzrosty
i z daxem tez jest problem ida swieta zaraz glupio by im bylo gdyby zeszli nizej 13000 tys z tym sie trzeba tez liczyc
Jeszcze ja! Jeszcze ja!Tomasz196407 pisze:to juz koniec z LTsunamiPL pisze:Bardzo ładnie. Wkrótce będziesz żałować że tradujesz demo.Świeżak44 pisze:Edek się zatrzymał na fibo 88.6%. Wiadomo, ze jest to newralgiczny poziom i mogą znowu zanurkować. Wtedy DAX będzie miał łatwiej rosnąć, a SP500 też pewnie pomoże. Teraz pewnie czyszczą rynek, robią dołek.
Pozamykałem L, zostawiając tylko jedno 0,1 lota L.
Lepiej nie dokładaj, bo teraz moga bardziej w spadki polecieć..TsunamiPL pisze:Dax trzymam spokojnie 0,1 lota na L.
Mimo wszystko nie dokładam więcej.
No i kto miał rację, kto zarobił??? Ocenicie sami..jkar pisze:A świstak siedzi i zawija, no w te...sreberkaŚwieżak44 pisze:Edek się zatrzymał na fibo 88.6%. Wiadomo, ze jest to newralgiczny poziom i mogą znowu zanurkować. Wtedy DAX będzie miał łatwiej rosnąć, a SP500 też pewnie pomoże. Teraz pewnie czyszczą rynek, robią dołek.
Jakbym swój wykres widziałXAB pisze:malo
błądmarcinmijagi pisze:...