DayTrading: Piątek 15.12.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 gru 2017, 00:00

Wzrost
12
71%
Bez zmian
3
18%
Spadek
2
12%

Liczba głosów: 17

andrzej55
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 15.12.2017

Nieprzeczytany post autor: andrzej55 »

Cblondyn pisze:
andrzej55 pisze:
nowy1234 pisze:Kolejna fatalna analiza kermita dotycząca edka-do kiedy ten człowiek będzie wprowadzał ludzi w błąd
Czekamy na Twoje analizy, przynajmniej ja.
zachęcam do rysowania własnych kresek
Rysuję. To po co jest to forum. Chyba tylko do krytykowania innych.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Na DAX30 jest newralgiczna strefa 13030 - 13040 (Cash CFD).
Jeżeli tego nie wybije i nie obroni jako wsparcia, to z wzrostów nici.

-- Dodano: 15 gru 2017, 10:41 --
[DAX30]M5.png
A, jeżeli H4 przeciśnie cenę pod D1, to spadki dalsze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

nowy1234 pisze:Kolejna fatalna analiza kermita dotycząca edka-do kiedy ten człowiek będzie wprowadzał ludzi w błąd
Ale wczoraj pokazywał najpierw w górę do górnej bandy okolice 1.18400 a potem w dół. :roll:
The only way is up

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

andrzej55 pisze: Rysuję. To po co jest to forum. Chyba tylko do krytykowania innych.
Nie. Jeśli ktoś uzywa tradycyjnych narzędzi AT to wiele analiz może byc do siebie podobnych. O wielu pewnie nie wiemy i ktoś może nam pokazać, że gdzieś okazja sie tworzy. Nie z każdą musimy sie zgadzać. Ale nie zwalnia to nas od rysowania własnych i na nich opierania całej strategii.

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

TsunamiPL pisze:
Ale wczoraj pokazywał najpierw w górę do górnej bandy okolice 1.18400 a potem w dół. :roll:
to tak jak ja rzeźnika, ale wzrostu nie było, błąd i tyle, trzeba się przyznać, że trzeba przeanalizować co tu nie zagrało. Najgorszy jest inny typ tu na forum, można spekulować, szkoleniowcy,łowcy głów czy może kapitału. Raz zagrali za swoje i teraz już wolą za czyjeś :P z wiadomych względów. :d
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

F-You Money pisze:
TsunamiPL pisze:
to tak jak ja rzeźnika, ale wzrostu nie było, błąd i tyle, trzeba się przyznać, że trzeba przeanalizować co tu nie zagrało.
Złe podejście. Nie ma wejśc pewnych na 100%. I to, że nie udało sie to żaden błąd. Taki jest po prostu rynek. Każde zagranie jest obarczone ryzykiem, że sie nie uda. Nawet w silnym trendzie rynek może sie w każdej chwili niespodziewanie odwrócić. Ne ma co doszukiwać sie tego powodów

andrzej55
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: andrzej55 »

Cblondyn pisze:
andrzej55 pisze: Rysuję. To po co jest to forum. Chyba tylko do krytykowania innych.
Nie. Jeśli ktoś uzywa tradycyjnych narzędzi AT to wiele analiz może byc do siebie podobnych. O wielu pewnie nie wiemy i ktoś może nam pokazać, że gdzieś okazja sie tworzy. Nie z każdą musimy sie zgadzać. Ale nie zwalnia to nas od rysowania własnych i na nich opierania całej strategii.
Zgadzam się. Nie lubię tylko bezsensownej krytyki i nie pokazywania swego punktu widzenia. Bo po czasie to każdy mądry.

flogum
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: flogum »

Która dokładnie?

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Ja znam takiego magika co w środę widział miejsce dla edka 100 pipsów w dół - jak się skończyło każdy widział. I nie potrzeba było miliona wykresów bo cały czas gra toczyła się i toczy pod wybitego i niezanegowanego orgra. Nie bede 100 razy powtarzał kiedy formacja zostaje zanegowana. A że pieski po nieudanym tygodniu ujadają co poradzić. Głodne bo nie zjadły pipsów to szczekają. A ja zostaję przy swoim zdaniu - nie masz wykresu ze swoim punktem widzenia - nie prowadzę z Tobą dyskusji bo o gwiazdach to mogę z Kobietą na spacerze porozmawiać.

tutaj link do postów Nowego1234 - nie trzeba nawet bardzo się zagłębiać w posty bo pierwsze 10 od gory pokazuje jak bardzo merytoryczny jest to użytkownik i dlaczego się dowalił - bo czekał i czeka na umocnienie dolara od tygodnia... no i jeszcze poczeka. Troll leci gdzie jego miejsce czyli w ignor. EOT
search.php?author_id=21985&sr=posts
Ostatnio zmieniony 15 gru 2017, 11:35 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
nowy1234
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy1234 »

Wykres to nie wszystko-fundamenty ale jeżeli ci pójdzie pod 1.19 to publicznie Cię przeproszę

Zablokowany