DayTrading: Czwartek 14.12.2017
Re: DayTrading: Czwartek 14.12.2017
złoto nabrzmiało... przed erekcją?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
cicho bo sie wydaTomasz196407 pisze:
Dobrze mu idzie i UJ -kowi i temu atlancie

a Ty nie dzwonisz nie piszesz... A ja się steskniłem

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Mam Cie tu i to mi wystarcza, a przed świetami zdzwonimy sie napewnoKermit pisze:cicho bo sie wydaTomasz196407 pisze:
Dobrze mu idzie i UJ -kowi i temu atlancie![]()
a Ty nie dzwonisz nie piszesz... A ja się steskniłem![]()
![]()
chce cos wstawic tu i nie wiem co bo -
GU nie wyszło, UJ sie sprawdziło EG sprawdza sie , GJ tak mi sie wydaje że nasz ulubuni9ec na rzeźniku jednak przegra bo zapuka prp 149:)
------------------------------------------------------------------------
UJ według mnie na wybicie 1/A -110.84
ale nie tak łatwo bo indeks jena jpy_ind ma troche trudno do góry i poziom 270 do testu
według tego:
jpy-i-t28343.html#p894065
-----------------------------------------------------------------------------------
GJ
dalsza relizacja trójkata rozszerzajacego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2017, 21:03 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 5 razy.
sell stop 56.90 na ropie - słucham krytyki...?
...
za połowę depa
teraz łatwiej?...
...
za połowę depa

Świeżak te spadki są pod Januszy giełd i forexu. Dla zawodowców to okazja pod L. Przyszły tydzień będzie bardzo mocny.Świeżak44 pisze:Rajd św. Mikołaja na DAX-ie chwilowo odwołany..
The only way is up
u mnie tak wygląda wti na buyjkar pisze:sell stop 56.90 na ropie - słucham krytyki...?
...
za połowę depateraz łatwiej?...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Koniec ze spadkami na daxie, od jutra wzrosty do końca roku, potem zjazd co Kermit pokazywał
Kim jest Janusz?TsunamiPL pisze: Świeżak te spadki są pod Januszy giełd i forexu. Dla zawodowców to okazja pod L. Przyszły tydzień będzie bardzo mocny.
Niemal doskonale...wystarczy buy na sell zmienicPan Cogito pisze: u mnie tak wygląda wti na buy
...