nie mam pojecia.FXpleyer pisze:Jaka jest wielkość tego SL ? na D1 wygląda na niezbyt duży.

nie mam pojecia.FXpleyer pisze:Jaka jest wielkość tego SL ? na D1 wygląda na niezbyt duży.
super, ale chyba się przekomarzaszstarywyjadaczfx pisze: nie mam pojecia.wielkosc w pipsach czy kwocie w zlotowkach? w zlotowkach 10tys. w pipsach ciul wie.
6 lat patrzenia sie w wykresy. dzien w dzien po kilka godzin. maniak.olds pisze:Właśnie sobie obejrzałem co u ciebie i widzę , że wstrzeliłeś się świetnie. Nie wiem jak, to chyba 6 zmysł. Jazda do góry okrutna, ale co dziwniejsze u mojego broka (IB) właśnie zawieszono notowania NZD.CAD i NZD.USD.![]()
Jakieś jaja.
Może dołka nie ale chyba szykuje się jeszcze mała promocja...starywyjadaczfx pisze:6 lat patrzenia sie w wykresy. dzien w dzien po kilka godzin. maniak.olds pisze:Właśnie sobie obejrzałem co u ciebie i widzę , że wstrzeliłeś się świetnie. Nie wiem jak, to chyba 6 zmysł. Jazda do góry okrutna, ale co dziwniejsze u mojego broka (IB) właśnie zawieszono notowania NZD.CAD i NZD.USD.![]()
Jakieś jaja.
p.s.
ale tak wogle to powinien jeszcze poprawic dolek (o ironio) i dopiero wtedy bedziemy ciagnac w gore