a tymczasem,
Kermit

a tymczasem,
nie gram na ujku bo nie ma tam nic interesujacego dla mnie. Jak byl rgr to gralem, jak sie pojawi jakas formacja to tez sie podlacze. Obecnie nie ma SL bo nie ma ani S ani L a noze i uda zostawiam innym. Jak widzisz ujka nie pokazuje od kilku dni. To na czym warto zawiesic oko i zagrac pokazuje na biezacofx-technik pisze: A po jakiej cenie jest ten twój opór - SL dla Sell?
No, ale coś twierdzisz, że spadnie, to musisz widzieć gdzieś opór, albo inaczej poziom odwrócenia na L.Kermit pisze:nie gram na ujku bo nie ma tam nic interesujacego dla mnie. Jak byl rgr to gralem, jak sie pojawi jakas formacja to tez sie podlacze. Obecnie nie ma SL bo nie ma ani S ani L a noze i uda zostawiam innymfx-technik pisze: A po jakiej cenie jest ten twój opór - SL dla Sell?
Sorr Kermit ja już z Tobą dyskutował nie będę.Kermit pisze:zejdziemy duzo niżej na ujku...wykres tygodniowy i dzienny ma wymowe prospadkowa i obecna korekta nic w tej kwestii nie zmienia. O objeciu bessy na miesiacznych świecach nie wspominam bo jeszcze dzien trwa ale jak zamkna sie tutaj lub nizej to stanie sie to faktem
opory tygodniowefx-technik pisze:No, ale coś twierdzisz, że spadnie, to musisz widzieć gdzieś opór, albo inaczej poziom odwrócenia na L.Kermit pisze:nie gram na ujku bo nie ma tam nic interesujacego dla mnie. Jak byl rgr to gralem, jak sie pojawi jakas formacja to tez sie podlacze. Obecnie nie ma SL bo nie ma ani S ani L a noze i uda zostawiam innymfx-technik pisze: A po jakiej cenie jest ten twój opór - SL dla Sell?
foch bo ktos ma inne zdanie? Wowjkar pisze: Sorr Kermit ja już z Tobą dyskutował nie będę.
Chcesz to nawet powiem " masz rację" .