Coś, chyba twoje na pewno, to rynek ma zasadniczo głęboko gdzieś...F-You Money pisze:wielki sukces
Najlepszy trejd z trzech par jenowych na nadchodzące 2 dni to EUR/JPY i S, cel 131,24
GEJ i UJEK nie mają czystego układu, znaczy na GBP/JPY na pewno nie będzie wzrostów dalszych, wejdzie w konsolę.
Wiem, że gdy zrealizuje się cel na EUR/JPY w tym czasie utworzy sie kolejna struktura do handlu na innej parze z jenem.
Zdrowia życzę, bo pipsy już macie
DayTrading: Czwartek 30.11.2017
- fx-technik
- Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 30.11.2017
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- F-You Money
- Pasjonat

Nie rozumiesz, GBP/JPY jest na realizację zysku z wczorajszej pozycji i koniec, gwarancja, że tu się nie da zarobić, teraz trzeba dać S na EUR/JPY z celem jak pisałem 131,24.fx-technik pisze:Coś, chyba twoje na pewno, to rynek ma zasadniczo głęboko gdzieś...F-You Money pisze:wielki sukces
Najlepszy trejd z trzech par jenowych na nadchodzące 2 dni to EUR/JPY i S, cel 131,24
GEJ i UJEK nie mają czystego układu, znaczy na GBP/JPY na pewno nie będzie wzrostów dalszych, wejdzie w konsolę.
Wiem, że gdy zrealizuje się cel na EUR/JPY w tym czasie utworzy sie kolejna struktura do handlu na innej parze z jenem.
Zdrowia życzę, bo pipsy już macie
Przecież będą góra dół tiki na geju, cena nie zatrzyma się w miejscu, chodzi o to, że mój wzór daje dokładny target cenowy, a na geju w tym momencie nie mogę go jeszcze wyznaczyć, czy to górny czy dolny,
Tak to Grall
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk

A jeżeli GJ idzie robić nowy szczyt roczny?
155.800 +/-
A Graala gratuluję.
To znaczy, że możesz być najbogatszym człowiekiem na świecie.
155.800 +/-
A Graala gratuluję.
To znaczy, że możesz być najbogatszym człowiekiem na świecie.
Jednak sobie nie odmówię...
"cud na kiju" : daytrading-wtorek-28-11-2017-t29615-100.html#p893420
"cud na kiju" : daytrading-wtorek-28-11-2017-t29615-100.html#p893420
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- fx-technik
- Fanatyk

To może i taki"cudek":
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
- traderslife
- Gaduła

Widzę, że nie tylko ja kupuję dziś jenyjkar pisze:To może i taki"cudek":
- F-You Money
- Pasjonat

Na pewno, na 100% niefx-technik pisze:A jeżeli GJ idzie robić nowy szczyt roczny?
155.800 +/-
Gdyby cel był na 155,80, to mój wzór by to wyliczył, na ten moment brakuje jednej wsadowej, dlatego to coś innego czego wcześniej nigdy nie testowałem, pokazuje kiedy od danej pary trzymać sie z dala i wybrać tę okazję, która będzie realizowana
EUR/JPY 131,24 -tam bedą pipsy
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
O której opec ma dziś spotkanie?