SMIECHU WARTE
mnie tez sie dostalo ze pakuje w pozycje za wczesnie i tylkiem trzese
to tylko przypomne
ostatnio naruszylem lekko 1000 proc zabezpieczenia pozycji i tyle temat

fakt poczulem sie zle

navik pisze:Dla mnie ciekawe jest kto tam wszedł ??
na reteście,
jak popatrzyłem to w ciągu 6 min kurs zrobił 60 pips i dalej 30 ppips w ciągu 3 min
to samo GJ ,
a nawik spec wszedł sobie na spokojnie wczoraj na 147 i czekał aż go wykopią w kosmos i potem tylko sie naśmiewał z naszej reżyserki
Po co pytasz?d4mian7 pisze:dax l?
A gdzie ta tajemnica?F-You Money pisze:Zdradzę tajemnicę z Londeksu. Punktem docelowym tego trędziku na GBP/JPY jest cena 150,88. Możliwa jest pomyłka w granicy +-5pips.
wkrótce wskaże, która kreska z tego gąszczu na twoim wykresie jest tą prawdziwą na następne godziny, ot cała tajemnicza prawda, mam to, iście genialne, przeróbka kilku wskaźników, mam wzór z którego to wyliczyłem, jak wejdzie wyżej wspomniany poziom wyliczę następny cel, nie ma mowy o pomyłcefx-technik pisze:A gdzie ta tajemnica?F-You Money pisze:Zdradzę tajemnicę z Londeksu. Punktem docelowym tego trędziku na GBP/JPY jest cena 150,88. Możliwa jest pomyłka w granicy +-5pips.
Pokazywałem już to:
No to masz Świętego Graala!F-You Money pisze:wkrótce wskaże, która kreska z tego gąszczu na twoim wykresie jest tą prawdziwą na następne godziny, ot cała tajemnicza prawda, mam to, iście genialne, przeróbka kilku wskaźników, mam wzór z którego to wyliczyłem, jak wejdzie wyżej wspomniany poziom wyliczę następny cel, nie ma mowy o pomyłcefx-technik pisze:A gdzie ta tajemnica?F-You Money pisze:Zdradzę tajemnicę z Londeksu. Punktem docelowym tego trędziku na GBP/JPY jest cena 150,88. Możliwa jest pomyłka w granicy +-5pips.
Pokazywałem już to: