DayTrading: Piątek 24.11.2017
Re: DayTrading: Piątek 24.11.2017
Technik, wiem ze to nie ten dział ale powiedz, Ty grasz na XTB?
technik daj spokoj przeciez tego poziomu to nawet na twoim wykresie nie ma jeszcze
czyli pkb u nas 10 jest sobota szkoda nawet takie bzdety komentowac
trader to wie ale zieloni tez tu czytaja dlatego sie odezwalem narka
a i o merkelowej
narazie marne szanse na jakas zgode maja niby jeszcze czas
a i o merkelowej
narazie marne szanse na jakas zgode maja niby jeszcze czas

Ostatnio zmieniony 25 lis 2017, 11:28 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Nie, tylko w AM.d4mian7 pisze:Technik, wiem ze to nie ten dział ale powiedz, Ty grasz na XTB?
-- Dodano: 25 lis 2017, 11:26 --
Oj, wiem.XAB pisze:technik daj spokoj przeciez tego poziomu to nawet na twoim wykresie nie ma jeszcze
Przemek to taki prorok długofalowy.
Może za 10 - 20 lat będzie to, o czym on prorokuje.
Chyba, że Polska przejdzie na Euro...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
a wydawalo mi sie ze grasz na XTB i ciekaw bylem jak u MM dziala Twoj system i czy sie sprawdza w takich warunkachfx-technik pisze:Nie, tylko w AM.d4mian7 pisze:Technik, wiem ze to nie ten dział ale powiedz, Ty grasz na XTB?
-- Dodano: 25 lis 2017, 11:26 --
Oj, wiem.XAB pisze:technik daj spokoj przeciez tego poziomu to nawet na twoim wykresie nie ma jeszcze
Przemek to taki prorok długofalowy.
Może za 10 - 20 lat będzie to, o czym on prorokuje.
ok to ja kochac dolara i ja widze 8 --------to choc srednia bedzie do przezycia 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
To nie zakładasz, że Polska kiedykolwiek przyjmie Euro?XAB pisze:ok to ja kochac dolara i ja widze 8 --------to choc srednia bedzie do przezycia
Wtedy, ciekawe jaką przyszłość widzisz dla Polski i Europy?
Według twojej koncepcji, to Polska wyjdzie z Unii, albo Putin w tym pomoże, i będziemy taką Białorusią.
Ja się na to nie zgadzam.
co sądzicie o gbpjpy? ja mysle ze obrał kierunek l
- fx-technik
- Fanatyk
No, raczej to nie jest trend wzrostowy, tak ogólnie.d4mian7 pisze:co sądzicie o gbpjpy? ja mysle ze obrał kierunek l
-- Dodano: 25 lis 2017, 12:12 --
Raczej taka jazda od bandy, do bandy, chyba że się w końcu wybije?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Śmieć ? Ale fanzolisz Highendhighend pisze:
a co się ma wydarzyć? dolar spada i będzie spadał..... już nie wróci nigdy tam gdzie był.
wyskok dolara w 2014 roku byl sztuczny i nadmuchany, ten papier to śmieć.

ps. Tak w ogóle to cześć.

a wiesz gdzie ja mam twoja zgode czy nie zgode i twoje wyobrazenie ze jak nie unia to m y Bialorusfx-technik pisze:To nie zakładasz, że Polska kiedykolwiek przyjmie Euro?XAB pisze:ok to ja kochac dolara i ja widze 8 --------to choc srednia bedzie do przezycia
Wtedy, ciekawe jaką przyszłość widzisz dla Polski i Europy?
Według twojej koncepcji, to Polska wyjdzie z Unii, albo Putin w tym pomoże, i będziemy taką Białorusią.
Ja się na to nie zgadzam.
liczy sie wiekszosc bo w takiej zyjesz demokracji
a 8 zl za dolara nie ma nic wspolnego z moja koncepcja i wizja Polski
bo jej tu nie przytaczalem
bo gdybys czytal to co pisze nie matematycznie a duchowo
to pojalbys tresc ze wizja sredniej mi bardziej pasuje a 8 plus 1,5 podziel na 2 bedzie widzial jaki kurs w najblizszym czasie by mi pasowal
zas co do unii to mnie by pasowalo by sie ten twor rozlecial i bardziej w to wierze niz w porownywanie polski do bialorusi co ty sluchasz tvn u??? bo tylko tam pleta ze wszystko co zlego u nas to putin a my jak bialorus ?