No to Swieżak doczekał sie konkurencji.Mathon pisze:
Moje poziomy zaliczone wynaczone przez 2 wskaźniki PA się zgadzało na m5 i wszedłem w połowie m1 swiecy. Teraz profit zabezpieczony i moge czekac na dalsze wzrosty

No to Swieżak doczekał sie konkurencji.Mathon pisze:
Moje poziomy zaliczone wynaczone przez 2 wskaźniki PA się zgadzało na m5 i wszedłem w połowie m1 swiecy. Teraz profit zabezpieczony i moge czekac na dalsze wzrosty
Chodzi ci o ilość kresek?jkar pisze:No to Swierzak doczekał sie konkurencji.Mathon pisze:
no ladnie dzis wala w rogi prawie na wszystkich parachTsunamiPL pisze:Piękne pułapki na niedźwiedzie zastawione przez byczki
Świeżaczku widzisz dlaczego zamknąłem, bo był zysk i za chwilę miało wywalić w górę i to też się stałoŚwieżak44 pisze:Ale dlaczego zamknąłeś? To nie będzie dalej sladać??. PS. Spread ogromny!!!majkel79 pisze:Ja zacząłem tydzień pozytywnie
EURTRY short zamknięte na telefonie a i swap ciszy
Na temat DAX-a.
Mamy na H1 dużą świecę spadkową i jej pivota. Jednoczęśnie 50% korektę ostatniego wzrostu. Przy silnych trendach jest to wystarczające do ponownego wybicia w górę. Wystarczy obserwować którędy wyjdą. Czy zrobią pinbara w dół na niższy poziom, czy będą gonić od razu w górę. Bardzo ciekawa i techniczna sytuacja.
-- Dodano: 20 lis 2017, 00:34 --
PS. Tydzień temu kilka osób wieszczyło wielki spadki na kablu, a ja mówiłem, że najpierw muszą wybić ten kanał. Miał być nawet wybity na niektórych wykresach. No i co??? Narysujcie sobie moje dwie kreski, to będziecie wiedzieć jak tam grać
Mam nadzieję, że mnie nie obrażasz ?Mathon pisze:
camarailla