DayTrading: Piątek 17.11.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 17.11.2017
[quote="Kermit"]miałem ochote ponowic kabla ale nie ma narazie podstaw do L. Tyle ze do zamkniecia h4 jeszcze 2,5 h. Poczekamy zobaczymy jak sie to rozwinie. Pivot dzienny jest na 3178 i to możemy odklepać, ponizej 3160 o L zapominam
Możliwe że zatrzyma,
u mnie tak:
równość 1+3 ciej=5 ta
po za tym rozl FE.
i trzy szybkie reakcje spadkowe
------------------------------------------------------
GJ tez zareagował na typowe zniesienie korekty do impulsu
Możliwe że zatrzyma,
u mnie tak:
równość 1+3 ciej=5 ta
po za tym rozl FE.
i trzy szybkie reakcje spadkowe
------------------------------------------------------
GJ tez zareagował na typowe zniesienie korekty do impulsu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
====Kermit pisze:miałem ochote ponowic kabla ale nie ma narazie podstaw do L. Tyle ze do zamkniecia h4 jeszcze 2,5 h. Poczekamy zobaczymy jak sie to rozwinie. Pivot dzienny jest na 3178 i to możemy odklepać, ponizej 3160 o L zapominam
-- Dodano: 17 lis 2017, 13:34 --
jeśli wyjdą powyżej 1860 to nie bedzie filiżanki. Wzrosty jak najbardziej tak ale formacja sie nie utworzy wiec lokalne zasiegi bedzie ciezej okreslic. Na szczescie sa inne pary wiec nie samym edkiem czlowiek zyjeXAB pisze:kermit???????? o eur/dol
jestem wyraznie zgodny na te filizanka na edku z tym ze ty rysujesz nad 1,1860 tylko
a mi brakuje tego wyjscia choc kilka pipsow nad 1,1887
o filizance zrozumialem czyli ja nie potrzebuje filizanki a kufla ha ha ha
i wyjscia nad 1,188
i niestety jakos wzrostow nie widac przynajmniej dzis czyli znowu w kotle
pewnie cie to zdziwi ale ja mam ski choc jak pisze chce by poszlo w gore

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ropa ?
ja na L , m15,.... oczywiście przegapiłem dzisiejszy ruch , bo to ... karnisz przykręć , gniazdko popraw , telewizor nie działa antene popraw.... ja pier...le .... nie dość ,że gościem w domu jestem to jeszcze niewolnikiem
tp 56,95 sl 55,90 pożyjemy - zobaczymy
ja na L , m15,.... oczywiście przegapiłem dzisiejszy ruch , bo to ... karnisz przykręć , gniazdko popraw , telewizor nie działa antene popraw.... ja pier...le .... nie dość ,że gościem w domu jestem to jeszcze niewolnikiem

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
cd dzisiaj
Cena dotknęła magicznego prostokącika więc powiększyłem pozycję. Liczę na spadki w najbliższym czasie
Nieźle się zaczyna 
Cena dotknęła magicznego prostokącika więc powiększyłem pozycję. Liczę na spadki w najbliższym czasie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
navik gj popatrznavik pisze:ropa ?
nie pomyslałeś?

L zapakowałem 148,230
jakoś boje się brać eSek na G/J chociaż na s można było sporo zarobić.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
a świeczke dzienna i tygodniowa widzi?navik pisze:L zapakowałem 148,230![]()
![]()

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
noo... teraz popatrzyłKermit pisze:a świeczke dzienna i tygodniowa widzi?navik pisze:L zapakowałem 148,230![]()
![]()

Ps.już mnie nie ma

-
- Fanatyk
navik tzw ściana P. w tym przypadku dla lkowiczównavik pisze:noo... teraz popatrzyłKermit pisze:a świeczke dzienna i tygodniowa widzi?navik pisze:L zapakowałem 148,230![]()
![]()
, że co ...na 147,300 idą
Ps.już mnie nie ma
3 F.
jeszcze mogłeś trzymać. Spojrzałem na h4 rzeźnika i widzę że są nad przepaścią. Jeśli ktoś L to Sl poniżej ds2 powinien byc ale ja osobiście wole poczekać i poniżej ds2 załadować S zgodnie z tym co widze na dziennym i tygodniowym wykresie (mocne obecnie swieczki spadkowe) lub powyżej dr1 dopiero szukac L
https://www.tradingview.com/x/lghVZSBe/

https://www.tradingview.com/x/lghVZSBe/