Kermit pisze:edek dzienny - biorąc pod uwage to co pokazuje wykres i to że grudniowa podwyżka stop przez FED jest w cenach to bazowym scenariuszem na nadchodzące tygodnie jest dla mnie ten poniżej. Jeśli utworzy się odwrócony rgr zwiastujący koniec spadków (okolo 2 tygodnie mu na to daję) to przebicie czerwonej linii wywoła bardzo mocny ruch w górę z dwoch powodów. Po pierwsze bedzie zgodny z trendem wzrostowym, a po drugie zacznie sie paniczne zamykanie pozycji krotkich po zanegowaniu rgra (wyjdziemy wowczas powyzej prawego ramienia) https://www.tradingview.com/x/4by9u4hd/
a może tak
by nie bylo ze nie ma wersji negujacej to ja tak tylko
dla przypomienia wiadomo wersja kermita jest ok ale przynajmniej na dzis rynek nie ruszyl jeszcze 38fb
wiadomo gram ski tez przynajmniej na teraz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tomasz196407 pisze:
Kermit tylko dla wyjasnienia to narysowałem nie negując Twojego,
tylko dlatego ze przyjdzie tu "WIELKI SZU" i zacznie swoje że co jeden ma inaczej
chce mu "zatkać" jadaczke
ponizej screen z korekty płaskiej
mnie nie musisz wyjasniac takich kwestii bo znamy sie nie od dzis
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora