DayTrading: Czwartek 09.11.2017
Re: DayTrading: Czwartek 09.11.2017
kabel, negacja układu prospadkowego,
dzida up żondzi (od rządzenia)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
To tak nie działa!Świeżak44 pisze:Spełnił się mój scenariusz na DAX-ie, ale prawie nic na nim nie zarobiłem, bo nie mogłem grac..Raczej koniec spadków.
Jeszcze dobitka - włoski but.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Właśnie mi coś tutaj nie pasuje na kablu. Ogólnie wcześniej byłem za wzrostami w dłuższym terminie.Bemowo1 pisze:kabel, negacja układu prospadkowego,
Po tych spadkach po podniesieniu stóp procentowych, przetestowali 2 razy opór jakim jest pivot spadkowej H4. Teraz mamy taką konsolę między low tej świecki h4 a jej pivotem. Wiec ja bym wywalił w dół, aby wystraszyć kupujących teraz oraz tych którzy na tej h4 spadkowej kupowali i nie zeszli z tych pozycji jeszcze.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Ostatni raz wrzucam formację włoskiego buta, więcej nie wrzucę. Proszę zapisać na dysku w komputerze, wydrukować i powiesić na ścianie w miejscu widocznym. Ehh studenci 

- fx-technik
- Fanatyk
Bartek, z wykresem możesz dyskutować, z wolumenem nie dyskutuj raczej!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
wcześniej pokazywałem tę formację ale że jest ich cała kolekcja to wrzucam jeszcze raz tylko inną
Piękne, podobne widziałem u nas na jarmarkumajkel79 pisze:Ostatni raz wrzucam formację włoskiego buta, więcej nie wrzucę. Proszę zapisać na dysku w komputerze, wydrukować i powiesić na ścianie w miejscu widocznym. Ehh studenci
Darek ale dla mnie odniesieniem są te spadki a tam jest duży wolumen. Teraz się pojawiła jedna świeca h4 z volumenem, ale to może być nabieranie towaru po prostu. Dlatego dla mnie na razie sytuacja fifty fifty 

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
ali expresssssssBemowo1 pisze:Piękne, podobne widziałem u nas na jarmarkumajkel79 pisze:Ostatni raz wrzucam formację włoskiego buta, więcej nie wrzucę. Proszę zapisać na dysku w komputerze, wydrukować i powiesić na ścianie w miejscu widocznym. Ehh studenci
kabel,
tam powinien dotrzeć
tam powinien dotrzeć