Nie wymagajmy wszystkiego od razu.Tomasz196407 pisze:i po co komuś jakieś strzałki na czarnym tle
Poprzeczkę trzeba podnosić stopniowo
Nie wymagajmy wszystkiego od razu.Tomasz196407 pisze:i po co komuś jakieś strzałki na czarnym tle
co kto lubi !Tomasz196407 pisze:i po co komuś jakieś strzałki na czarnym tle
Masz na mysli 10 dni czy 10 godz. lub 10 pozycji ?Tomasz196407 pisze:tsunami już raz pisaliśmy w temacie zawierania i kosztów pozycji,
nic mi do niczyich pozycji tu na nawigatorze ,
ale jak wiekszosc tu, - pisze wiekszosc nie mówie o Tobie ,
zamieszcza swoje trejdy i są to sporadyczne pozycje bo np nie ma kolejnych po sobie 10 ciu (co dla mnie jest potwierdzeniem skuteczności strategii nawet jak są niezyskowne wśród nich)
i mówicie że super zarabiacie to ja sie tak zastanawiam czy ja jestem tu w czymś dobrym czy to tylko jest tzw przedszkole![]()
bo np sl 1.5 p to tp conajmniem 5
50 sl to 150 tp
a tu co rusz widząc najwiekszych speców
robicie sl conajmniej 50 a tp 20
wiec może mówmy wszyscy że tu na nawigatorze to wszyscy sie uczą dopiero
koniec
Tolmon_Nika pisze:Masz na mysli 10 dni czy 10 godz. lub 10 pozycji ?Tomasz196407 pisze:tsunami już raz pisaliśmy w temacie zawierania i kosztów pozycji,
nic mi do niczyich pozycji tu na nawigatorze ,
ale jak wiekszosc tu, - pisze wiekszosc nie mówie o Tobie ,
zamieszcza swoje trejdy i są to sporadyczne pozycje bo np nie ma kolejnych po sobie 10 ciu (co dla mnie jest potwierdzeniem skuteczności strategii nawet jak są niezyskowne wśród nich)
i mówicie że super zarabiacie to ja sie tak zastanawiam czy ja jestem tu w czymś dobrym czy to tylko jest tzw przedszkole![]()
bo np sl 1.5 p to tp conajmniem 5
50 sl to 150 tp
a tu co rusz widząc najwiekszych speców
robicie sl conajmniej 50 a tp 20
wiec może mówmy wszyscy że tu na nawigatorze to wszyscy sie uczą dopiero
koniec
I, dopiero stąd zaczyna się zabawa.fx-technik pisze:Strzałki są celowo trzy, a nie jedna.
Musi się stać pierwsza i druga, żeby szukać objawów dołka do Kup, w wypadku UJka.
OK teraz rozumiesz dlaczego to pytanie .Tomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:Tomasz196407 pisze:
Tolmo nie przejmuj sie
nikt tu tego nie pokaże i nie zrobi
nie ma możliwosci do realizacji
aby , Powtarzam było to uczciwe
dlatego tak nie cierpie u niektórych tego ostetacyjnego stylu pisania o ich sukcesach,
i wole Kermita od jakiegokolwiek innego super speca
bo przynajmniej widze to na żywo jego kreski
a nie teorie z doopy wzietej