Zniknęły przerwy

Zgadza się dopisałem potem, że jest oki, jak doszedłem, że trzeba włączyć słupkowy, dzięki festfx-technik pisze:Nie, nic nie przerywa.
Nie trzeba słupkowego, tylko jeżeli wszystko ustawiłeś tak jak na obu screenach, co pokazałem, toFx_boy pisze:Zgadza się dopisałem potem, że jest oki, jak doszedłem, że trzeba włączyć słupkowy, dzięki festfx-technik pisze:Nie, nic nie przerywa..
No tak ale Ty jesteś Dadas ..., to co ma nie graćfx-technik pisze:Nie trzeba słupkowego, tylko jeżeli wszystko ustawiłeś tak jak na obu screenach, co pokazałem, toFx_boy pisze:Zgadza się dopisałem potem, że jest oki, jak doszedłem, że trzeba włączyć słupkowy, dzięki festfx-technik pisze:Nie, nic nie przerywa..
może być obojętnie jaki rodzaj wykresu.
Jak widzisz, u mnie jest świecowy i też nic nie przerywa.
W Admiralu?Sespul pisze:Czy jest możliwe, aby po dłuższym czasie nie grania na forex, na danym koncie ( np. rok ) konto, a raczej rachunek został usunięty wraz z daną kwotą? Dziwna sytuacja, ponieważ wchodząc do Gabineu Inwestora, nie ma rachunku, który był kiedyś wraz z niską, ale jednak kwotą. Na MT4 po wpisaniu danych nic się nie włącza tak jakby nie było rachunku.
To się wydaje aż zanadto oczywiste.raposo pisze:
Najlepiej skontaktować się z obsługą, podać numer konta i zapytać co się z nim dzieje/stało.