DayTrading: Poniedziałek 06.11.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.11.2017
[quote="belon"]'''
Podoba mi sie Twoja strategia na "dzidzie". Nawet nie ma znaczenia jak sie ustawi dzidzie miedzy swieczkami to i tak kazde wejscie will satisfy, czy w sroddzidzie czy w zadzidzie.
Podoba mi sie Twoja strategia na "dzidzie". Nawet nie ma znaczenia jak sie ustawi dzidzie miedzy swieczkami to i tak kazde wejscie will satisfy, czy w sroddzidzie czy w zadzidzie.
Pisałem jakiś czas temu: kurs się może pomylić - DZIDA nie.Caldeborn pisze:'''
pzdr
Edek mnie dziś oszukał. Myślałem, ze wyżej poleca z tą korektą i wpakowałem się pod prąd na samej górce.. -2,3k.. Ale na szczęście jest DAX.. Zaraz znowu zamknę z zyskiem.. Kabel tak jak mówiłem NIE WYBILI KANAŁU
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
kabel, dawaj dzidę up
no i jak karnak dobry dal bemowo sygnal na wzrosty wczoraj na gbp /usd bo niedlugo to 100 juz bedzie na plusiekarnak pisze:To zależy po czyjej myśli, ja nie narzekam, a z tymi gratkami to chyba jakieś żarty.XAB pisze:to raczej po mysli idzie gbp/usd rosnie i edek spada fakt troche zbyt wolno oba
cynk na gbp/usd byl dobry bemowiak gratki

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
cholerny szejk
Arabi Saudyjskiej
Arabi Saudyjskiej
65,70 na Brencie będzie.. co najmniej. Świat jest w rękach spekulantów i oszustów a będzie jeszcze gorzej..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ale przecież ja mówiłem o spadkach - mylisz pojęciaXAB pisze: no i jak karnak dobry dal bemowo sygnal na wzrosty wczoraj na gbp /usd bo niedlugo to 100 juz bedzie na plusie
daytrading-piatek-03-11-2017-t29549-140.html#p890409
no za to ja odczytalem twoj wykres jako na krotko wzrosty nawet pod 1,315--1,32i ja zarobilem a teraz tez wszedlem juz na 1,315 w ske
resources/image/148331
gdzie tu mowienie o spadku bo ja widze wzrost i spadek
no chyba ze ty widzisz to inaczej
resources/image/148331
gdzie tu mowienie o spadku bo ja widze wzrost i spadek
no chyba ze ty widzisz to inaczej

Ostatnio zmieniony 06 lis 2017, 19:00 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
@belon
Czasami mozna sie pomylic, np. w Tajlandii dzidzia moze miec dzide.
Czasami mozna sie pomylic, np. w Tajlandii dzidzia moze miec dzide.