popieram biale tlo bo oslepne w koncuBemowo1 pisze:to białe tło zdecydowanie lepiej, niż czarne. Wreszcie są postępy. Tak trzymacfx-technik pisze:W kontekście wykresu świec tygodniowych jesteśmy dokładnie pod linią Pivota:Czyli, scenariusz góra - dół, retest pivota - trend, jak u Sebastiana, bardzo prawdopodobny.
Albo, ten retest już się odbył...
motyla noga to wtedy stracę!!!woj55 pisze:dzis ed minimum 17.200
Nawet pokrywałoby się to z techniką - czyli wiem gdzie łapać nóż.Pan Cogito pisze: Jeśli to się wydarzy to zgodnie z moim zdaniem z przed dwóch dni powinno być 1.1730. Ale kto to tak naprawdę wie.
Warto spojrzeć na prognozę NFP. Różnica jest ogromna pomiędzy poprzednią wartością.
Taka różnica powinna spowodować spadek bezrobocia o 0.1%. Natomiast prognoza bezrobocia jest taka sama jak poprzednia wartość. Wygląda na to, że NFP jest zbyt optymistyczne. Ale to tylko moja spekulacja.
Bemo trochę przeginasz, podwyżka stóp, świetne dane a dzisiaj dane mogą być dobre dla $ ale reakcja może nie być dobra.Bemowo1 pisze:motyla noga to wtedy stracę!!!woj55 pisze:dzis ed minimum 17.200
kabel - już się boję
-- Dodano: 03 lis 2017, 14:23 --
Nawet pokrywałoby się to z techniką - czyli wiem gdzie łapać nóż.Pan Cogito pisze: Jeśli to się wydarzy to zgodnie z moim zdaniem z przed dwóch dni powinno być 1.1730. Ale kto to tak naprawdę wie.
Warto spojrzeć na prognozę NFP. Różnica jest ogromna pomiędzy poprzednią wartością.
Taka różnica powinna spowodować spadek bezrobocia o 0.1%. Natomiast prognoza bezrobocia jest taka sama jak poprzednia wartość. Wygląda na to, że NFP jest zbyt optymistyczne. Ale to tylko moja spekulacja.
Dzisiaj piątek a przez tydzień na edku nic się ciekawego nie działo
m30 powrót pod taśmę jeszcze 3 minuty...XAB pisze:zawial wiatr 30 pip spadlo w porywach wiecej i co ?
na dzis po robocie
w sumie dobrze ze nad 1,17 nie wyszli bo tak to dalej to sam wejdz sprzedaj i tyle