Widać na wykresie po transakcjach że trochę Ciebie pocharatał ten kabelBemowo1 pisze:Coś wycięło, coś zarobiłem,d4mian7 pisze:Jak tam bemo? Wycielo na kablu?
ale brok mi 30 pipsów zajeb.... lub rozszerzył spred

Widać na wykresie po transakcjach że trochę Ciebie pocharatał ten kabelBemowo1 pisze:Coś wycięło, coś zarobiłem,d4mian7 pisze:Jak tam bemo? Wycielo na kablu?
zapomniałem o najważniejszym....XAB pisze:bemowo nie rozczulaj sie jedno twe okreslenie rozsmieszyla mnie do lez
zawsze bede sie z tego tekstu smial
t//////////o byla 3 trzecia kreska z du,y
na moje 3 linie oporu :
zas co do nazw fakt fajnie to brzmi
gzies wyczytalem ze ruch na dax to efekt halloven sorki jak zle pisze
-- Dodano: 02 lis 2017, 17:33 --
tak mowiac co widze to funciak narazie jest beee na lkiPan Cogito pisze:gbpusd buy
moze od 1,305 to wtedy hmmm
No właśnie, trzeba zarabiać!XAB pisze:technika tylko od technika fx i to jest fundament
ale sl ci wyjechalo a mnie dzis 2 sly poszly
bo nie da sie tylko zarabiac powtarzam tylko w tym co teraz na forex mamy
jakas bzdeta rzucona i 30-50- pip ruchy
wazne zeby w sumie choc 7 na 10 bylo plus
Nic podobnego, na niewielkim plusiemajkel79 pisze:Widać na wykresie po transakcjach że trochę Ciebie pocharatał ten kabelBemowo1 pisze:Coś wycięło, coś zarobiłem,d4mian7 pisze:Jak tam bemo? Wycielo na kablu?
Ja tam zarobiłem na dax na sellfx-technik pisze:Widzisz Pan_Cogito, ty za bardzo reagujesz na ruchy ceny, a to jest błędne i zgubne.
Na DAX30 wzrosła fala, czyli amplituda zmian.
Czyli, zmienił się charakter rynku.
Wywaliło wszystkich, którzy SL stawiają życzeniowo.
A technika jest nadal taka sama, tylko inny zakres zmian.
A pchają w dół, bo cena jest pod D1 Close[1].
Ale, rynku Byków nie chcą przebić.
jeden z sygnalow ....jestem za L edek,dax :SXAB pisze:tolm -n
jesli maja bronic spadkow to wyjsc nie powinni nawet o pipsa bo inaczej to wlacz sobie konbtrolke bo to 1 sygnal