Stomper
Zawsze można dołożyć sobie ograniczenie (żeby nie otwierał więcej niż x pozycji).
Choć nie uważam tego za duże niebezpieczeństwo (backtesty wyszły pozytywnie) to w sumie mogę dorobić zabezpieczenie.
Dwa nowe parametry: czas w minutach na odczekanie do zawierania nowych pozycji (domyślnie 30 minut) i maksymalna ilość otwartych pozycji (domyślnie 3).
Choć nie uważam tego za duże niebezpieczeństwo (backtesty wyszły pozytywnie) to w sumie mogę dorobić zabezpieczenie.
Dwa nowe parametry: czas w minutach na odczekanie do zawierania nowych pozycji (domyślnie 30 minut) i maksymalna ilość otwartych pozycji (domyślnie 3).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak, jak byś mógł to jeszcze dorzucić drops to byłbym i ja wdzięczny
!
Pozdrowienia i podziękowania z góry.

Pozdrowienia i podziękowania z góry.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
-
- Gaduła
Ja myśle, że drops już i tak bardzo dużo dla nas zrobił. Wielkie dzieki za modyfikacje kodu. Pozdrawaim 
Normalnie wam zadroszcze tego, że umiecie programowac EA. Jak wy się tego nauczyliście

Normalnie wam zadroszcze tego, że umiecie programowac EA. Jak wy się tego nauczyliście

Ostatnio zmieniony 15 gru 2008, 23:16 przez planet, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamietajcie o tym ZAWSZE !!!
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0
http://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0
No i mamy ciągle spread 3
Miał ktoś problem z otwartą pozycją w nocy, u mnie stomper otworzyl o 3 rano i nie zamknął na zysku mimo ze była taka możliwość, zamknąłem recznie na stracie, ogólnie noc lekko do przodu ale najgorsza ze wszystkich jakie były...
Pierwszy raz sie zdarzylo ze pozycja nie byla zamknieta mimo profitu....

Miał ktoś problem z otwartą pozycją w nocy, u mnie stomper otworzyl o 3 rano i nie zamknął na zysku mimo ze była taka możliwość, zamknąłem recznie na stracie, ogólnie noc lekko do przodu ale najgorsza ze wszystkich jakie były...
Pierwszy raz sie zdarzylo ze pozycja nie byla zamknieta mimo profitu....