DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Re: DayTrading: Czwartek 26.10.2017
Edek ladnie realizuje RGR na tygodniowym. 4.381 PLN z 6.471 PLN jakie wtopilem miedzy poniedzialkiem a sroda odrobione
Koszyczek euro ladnie zarabia, fajny dzien. Pozdrawiam.

Na EDku jest nadal eS (powróciłem) ====> L nie wcześniej niż po wybiciu górą na godzinnym pokazanego oporu: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to zamykaj, bo zaraz nawrotka będzie..Kusus pisze:Edek ladnie realizuje RGR na tygodniowym. 4.381 PLN z 6.471 PLN jakie wtopilem miedzy poniedzialkiem a sroda odrobioneKoszyczek euro ladnie zarabia, fajny dzien. Pozdrawiam.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:
Na tym Edku to się wcale nie zatrzymują. Chyba jakiś większy zjazd będzie na dół tego dużego kanału..
O tym kanale piszesz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pizłem na glebę, co ty rysujesz?Nieśmiertelny Trader pisze:Świeżak44 pisze:
Na tym Edku to się wcale nie zatrzymują. Chyba jakiś większy zjazd będzie na dół tego dużego kanału..
O tym kanale piszesz?
wybicie 1,1666 to otwarta droga na 1,1511 bo to 38fb i tam moga celowac jak nie odkreca znowu
na daxie pokrzyw tyle nalapalem ze dobrze ze choc dolar dal i da jeszcze zarobic
na daxie pokrzyw tyle nalapalem ze dobrze ze choc dolar dal i da jeszcze zarobic

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
majkel79 pisze:pizłem na glebę, co ty rysujesz?Nieśmiertelny Trader pisze:Świeżak44 pisze:
O tym kanale piszesz?
Tylko świeżak moze to rozszyfrować. Jego wykresy to perełki nawigatora.
swiezak pisze o tym zielonym he he
http://wstaw.org/h/1ce05caf2d3/linki/
http://wstaw.org/h/1ce05caf2d3/linki/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kiedyś sam sie zamotał w tych kreskach, potem nie mógł zrozumieć dlaczego kreska którą postawił nie zatrzymała rynku. Nawet on sam nie rozumie tych bazgrołów...Nieśmiertelny Trader pisze:Tylko świeżak moze to rozszyfrować.
- fx-technik
- Fanatyk
No, zupełnie tak jak ty, co nie?-rookie- pisze:Kiedyś sam sie zamotał w tych kreskach, potem nie mógł zrozumieć dlaczego kreska którą postawił nie zatrzymała rynku. Nawet on sam nie rozumie tych bazgrołów...Nieśmiertelny Trader pisze:Tylko świeżak moze to rozszyfrować.
Też nie możesz zrozumieć, czemu twój wskaźnik nie zatrzymał ceny.
Ja, to się nawet zastanawiałem, czy rookie i Świeżak to nie jedna i ta sama osoba...

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?