DayTrading: Poniedziałek 23.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 23.10.2017
Takie wybicie, zeby chcociaż z tego trójkąta gdzieś wyszli.. Albo coś na SP500 się wydarzyło.. Albo Edek w góre wystrzelił nagle.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Edek D1
Nie bede wrzucal ponownie bo bez sensu. Wspomne tylko ze zgodnie z analiza edek idzie w strone LS przy okolo 1.1680 a potem juz pelna realizacja RGR z zasiegiem 1.1480.
Nie bede wrzucal ponownie bo bez sensu. Wspomne tylko ze zgodnie z analiza edek idzie w strone LS przy okolo 1.1680 a potem juz pelna realizacja RGR z zasiegiem 1.1480.
-
- Maniak
dzięki NKŚwieżak44 pisze:Takie wybicie, zeby chcociaż z tego trójkąta gdzieś wyszli.. Albo coś na SP500 się wydarzyło.. Albo Edek w góre wystrzelił nagle..
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

-
- Fanatyk
Takie wybicieŚwieżak44 pisze:Takie wybicie, zeby chcociaż z tego trójkąta gdzieś wyszli.. Albo coś na SP500 się wydarzyło.. Albo Edek w góre wystrzelił nagle..

Takiego trójkąta nie bierzesz pod uwage?
zreszta co można rzec w poniedziałek po kilku h od otwarcia
-----------------------------------------------------------------------------
GJ wykonczenie ruchu wzrostowego w ramach 5w5 - korekta szybka ABC i ponowny ruch w góre
UWAGA. Wejście nażywo.. Trochę spóźnione, no ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Akurat w wypadku tradingu wykresów, to brzmi: Lepiej wcale, niż późno!!!Świeżak44 pisze:UWAGA. Wejście nażywo.. Trochę spóźnione, no ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale.
A już na pewno, gdy ktoś gra przeciwko rynkowi...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
myślę że za małe litery i za mało wykrzykników... spróbuj czcionki 80 bo tu wszyscy ślepi są to nie dojrzą
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- magura2004
- Pasjonat
https://uploads.disquscdn.com/images/45 ... caa5bb.jpgKusus pisze:Edek D1
EU ten sam numer co na GU imo 

No , no ,,, "Odgrzewany" - przyjdzie się niedługood Ciebie uczyć...Świeżak44 pisze:Takie wybicie, zeby chcociaż z tego trójkąta gdzieś wyszli.. Albo coś na SP500 się wydarzyło.. Albo Edek w góre wystrzelił nagle..
na wszelki wypadek zarejestruję sie już teraz

-- Dodano: 23 paź 2017, 11:41 --
fx-technik pisze: A już na pewno, gdy ktoś gra przeciwko rynkowi...

Rynek to motłoch ...
Zawsze (wężykiem zawsze ) opłaca sie grac przeciw ...
13068 (+/-) - technicznie (węzykiem)
w tej sytuacji geopolitycznej to nawet merkel z schulcem razem ( wmiestie ...