A to piosenka o pieniądzach, dla tych co się za bardzo stresują.

-rookie- pisze:Czyli że wszystko jest możliwe, i nie masz konkretnego planu.Świeżak44 pisze:Moja rozkminka na SP500, na Daily..
Oczywiście wygląda to na wywalenie wszystkiego w kosmos jak zwykle, ale dotarli no poziomu, który może być oporem (ile razy to już mówiłem) . Jest tam jakies fibo i jednocześnie zasięg pewnej świecy wcześniejszej momentum. Mogą tu zrobić jakaś konsolę, żeby DAX mogl troche zlecieć. Generalnie i tak wygląda, że Sky is the limit. Pinbar na poprzdniej świecy mówi wszystko. Spadki zostały momentalnie powstrzymane, ale mogą tu zaparkowac do końca miesiąca w okolicy 2575.
Bardzo dobra analiza, jak zawsze
w jforex możesz nałożyć 4 wykresy na siebie i porownac btw
A dywergencje? Nie tylko można, ale i powinno sie porównywać nie tylko indeksy, ale też np. Edka jeszcze wciągnąc do tego. Właśnie szukam platformy do porównywania. Miałem to na TMS Direct, ale już nie moge tego zainstalować. To jforeks jest na javie.. też nie bardzo. A Ty Tomasz na czym nakładałeś te wykresy??Tomasz196407 pisze:-rookie- pisze:Czyli że wszystko jest możliwe, i nie masz konkretnego planu.Świeżak44 pisze:Moja rozkminka na SP500, na Daily..
Oczywiście wygląda to na wywalenie wszystkiego w kosmos jak zwykle, ale dotarli no poziomu, który może być oporem (ile razy to już mówiłem) . Jest tam jakies fibo i jednocześnie zasięg pewnej świecy wcześniejszej momentum. Mogą tu zrobić jakaś konsolę, żeby DAX mogl troche zlecieć. Generalnie i tak wygląda, że Sky is the limit. Pinbar na poprzdniej świecy mówi wszystko. Spadki zostały momentalnie powstrzymane, ale mogą tu zaparkowac do końca miesiąca w okolicy 2575.
Bardzo dobra analiza, jak zawsze
w jforex możesz nałożyć 4 wykresy na siebie i porownac btw
Po jakiego porównywać kilka indeksów,![]()
zrobiłem 4 europejskie, 2 azjatyckie i amerykanów
w europejskich niby jest taka sama struktura impulsu a róznia sie poszczególne korektami,
a co dopiero amerykanów dołożyć i azje,
kurczaczek sorki ale jestem akurat po i zadnego podobienstwa nie widze
TO PO CO postować tyle o podobienstwach
No, ale nikt nie mówi że mają chodzić jednakowo. A że czasami się rozchodzą i wracjaą, to można wyłapać moment naprawdę dobrego setupu. Będę miał platformę z nakładaniem wykresów to mogę to udowodnić.Tomasz196407 pisze: Odpowiem Ci jakiej platformy ale wytłumacz mi dlaczego spx i dax mają chodzic jednakowo?